Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (7.7.2015 12:12:20)
|
auu UM pomislio bi covek da zivimo u nekoj zemlji gde postoje ikakva pravila! neko tu trazi da bude potplacen, uzas blagi! jako mi je zao sto se stresiras, a sigurna sam da cete lepo resiti. opet sam poludela zbog nekih racuna, sve dodje na naplatu, a meni sad sve odjednom, da izludis ja sam za to da je beba bar 6 meseci uz mamu, ali u svom kreveticu. dok se budi, sisa nocu... niti da je bunovna nosam kroz stan, niti da se ja tamo grcim. mi smo uvek sisale lezeci, pa mi ni fotelja u bebinoj sobi ne bi znacila. a imali smo sobu viska. sa druge strane, kad prodje taj prvi period, pre sam za to da i ona dobije svoju sobu, nego da mi budu dve devojcice od 6 meseci i 3,5 godine zajedno, sa razlicitim ritmovima i potrebama. sobice su male, al bar zatvoris vrata, pa ne moras da sapuces i niko nikome ne smeta. videcemo. neka poluresenja u najavi [sm=smiley36.gif] meni dodju da vade krv iz biomedike, par stotina dinara vise, dok platim parking, organizacija i da se ne cimam. isli do parka na 10 minuta, kolima, pa sou program. da se izvrnes.
|
|
|
|