Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (7.7.2015 9:06:49)
|
jutro svimaaa [sm=smiley1.gif] mi krecemo od kolevke, 90cm. ovaj put cu je montirati na jednu veliku lepu komodu sa policom ispod i dve veeelike fioke u koju ce ici njene stvari. mislim, noge od kolevke necu ni koristiti ovaj put, ako nisam jasna [sm=smiley1.gif] pult za presvlacenje imam bez daske. drzali smo ga non stop na kompjuterskom stolu koji nije koriscen ni za sta drugo. okolo kremice, pelenice, sve uvek spremno. nema savijanja i improvizacije. sad cu isto tako, ali ne na komp. sto vec na drugi element, taman fino visok, a ispod ima jos tri nivoa za razne sitnice i krupnice. i onako sav taj pomicni namestaj premestamo po stanu, a sve je pravljeno za diskove, ploce, pojacala, zvucnike, sve ono sto ce u spajz [sm=smiley36.gif] za sadaaaa. ne vredi, deca preuzela stan [sm=smiley1.gif] meni dete nikada nije spavalo u nasem krevetu. posle dojenja sam je vracala, a od kad je sa godinu dana presla u svoju sobu, nikad nije presla kod nas. uziva u samostalnosti [sm=smiley1.gif] a ja ne mogu da spavam pored deteta, uvek bih mislila da cu da je zgnjecim sve je moguce, kako deca i roditelji izaberu. probajte, pa sta vam je prakticnije [sm=bravo.gif]
|
|
|
|