Jole84 -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 07/2015 (chat) (31.7.2015 19:55:32)
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Kato, htela si da pitas da li je planirana trudnoca pretpostavljam [sm=smiley36.gif] Jole, mnogo mi je drago sto je tako ispalo, eto....moze i jednostavno. Pitala sam te jer imam jednu drugaricu koja godinama ne moze da zatrudni...nemam konkretan problem ali eto... ja joj pricam da je sve moguce..... A mi kako smo....eto....Jovana se pentra po meni , Luka me vuce za noguuuu i tako....vise i ne pisem ovde....aaaa Kata se malko loše izrazila, al opraštam joj [sm=smiley36.gif] Joj Ivče, ja prosto ne verujem kad kažu da nema nikakav problem, čista doktorska neodgovornost, mrzi ih da daju uput za sve analize, mora čovek da ih moli. Garant postoji nešto, makar sitna glupost, ali čim je godinama, sigurna sam da ima neki problemčić, što je naravno i bolje, kad znaš problem onda znaš šta rešavaš...Poljubac za drugaricu, i neka menja doktore sve dok ne nađe nekog ko će da joj otvori put do bebija [sm=bravo.gif] Ljubi klince! Frcokla još samo malo [sm=bravo.gif] kad gledaš svoju bekanu u krevecu, biće ti čudno da te niko ne šutirka, sve porodilje imaju taj trip [sm=jezicek.gif] a kažu kakvi su u stomaku, takvi su i kasnije, moja mala je bila baš aktivna, šutirala mi je desno rebro, plakala sam x puta kolko boli, i sad je pravi zvrk, ne staje...[sm=smiley36.gif] Ado, Jana...i ja isto u rebusu kako ću sa Milom, vaše su veće al ovo moje pindžimišče još džonja blizu mene, računam ima vremena al stra' me vata [sm=smiley29.gif]
|
|
|
|