Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:48:47
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Snelle sta bi sinoc? i sta si radila nocas? Choopo, posustajem Lana još ne spava iako joj je odavno prošlo vreme za spavanje. Nemam snage da je ubacim u krevetac i da slušam plakanje Već sam rekla mm da ne mogu ja to više. Sa druge strane mi žao jer što sam je onda cimala ovih nepunih 24h Nisam pametna
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:50:10
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: Nensi RR Ja Vuku pred spavanje dajem AD,jer nemam vise toliko puno mleka,a i toliko se puta budi nocu da to u grudima "stekujem" za noc... i ja isto ovako, samo sto dajem rizine pahuljice. Ali on se svejedno budi nakon 3 sata, a nekad i ranije. I kad se probudi, mogu da ga zavaram nunajuci jednom, ali vec sledeci put je haos i onda moram da dam sisu. A i ne mogu da ga pustim da se dere radi L. Zato cu kad budem probala ovu Cry it out, nju da posaljem kod bake na spavanjac Vuk odmah sledeci put trazi sisu,ne pomaze nikakvo zavaravanje...Evo budi se
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:52:55
|
|
|
|
minna
|
E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako?
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:54:18
|
|
|
|
Snelle
|
I ja sam se to pitala minna. Mislim da se isto primenjuje
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:55:46
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: choopa choops Snelle sta bi sinoc? i sta si radila nocas? Choopo, posustajem Lana još ne spava iako joj je odavno prošlo vreme za spavanje. Nemam snage da je ubacim u krevetac i da slušam plakanje Već sam rekla mm da ne mogu ja to više. Sa druge strane mi žao jer što sam je onda cimala ovih nepunih 24h Nisam pametna jao a tamo pise kako treba biti doslijedan. Da se ne odustaje. Ali tacno znam kako se osjecas Ovo je uzas. Ali probaj izdrzati koliko mozes. minna valjda isto treba pustiti da place/ Ne znam, ja cu prvo dobro da iscitam sve zavrzlame, pa tek onda da se upustim u cijeli slucaj.
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:56:35
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: minna E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako? a je l inace koristite cucu?
< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 22:58:35 >
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 22:58:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minna E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako? a je l koristite cucu? Mi ne i to mi je najveci problem
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:01:13
|
|
|
|
madre
|
a da li ste probali?bogdan kada kmekne u toku noci ja mu dam cucu i on nastavi da spava... a koliko dugo je beba spremna da place kada se probudi u toku noci? ja stvarno nemam tih problema, pa ne znam
< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 23:03:53 >
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:01:15
|
|
|
|
minna
|
Pa to mi je i najgore sto ne znam koliko bih tako izdrzala, cini mi se da ne bih mogla da budem dosledna, a onda bismo se za dz izmucili i nista ne bi postigli. A tek ako se isto radi i nocu, a logicno mi je da da, onda tek ne verujem da bih mogla. Evo i sad umesto sto kukam i kuckam ovde mogla sam da odspavam...nocas cu da se ubijem Ali zato kad bude bio veci pa ga budem budila za skolu u 7 ujutru a on kaze - Mama jos samo 5min.... ja cu da kazem E ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeee, sto nisi spavao kad si bio beba
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:02:25
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minna E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako? Da,i nocu treba da se pusti da place inace ovo nista ne vredi...
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:02:52
|
|
|
|
minna
|
Madre, koristimo, bas je voli, ja mu je uguram u usta, pomazim ga i nekad nastavi da spava a nekad ne...uglavnom ne
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:03:16
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: madre a da li ste probali?bogdan kada kmekne u toku noci ja mu dam cucu i on nastavi da spava... Ja probala ali nece i nece...Prvo sisa,a posle moze duda...Ali prvo duda nikako...
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:03:57
|
|
|
|
IVA 11
|
Ja sam oko drugog Lukinog mjeseca prelomila i pustila ga da place. Spavao je na meni non-stop, ide mi se u wc- trpim, gladna sam-ne jedem, tusira mi se-ne mogu od njega, itd.itd. Jednu noc sam odlucila. Posla sam na balkon koji je od sobe najudaljeniji da ne bih slusala plac jer bi me to slomilo i natjeralo me da podjem da ga uzmem u ruke. Mm je nadgledao Luku i ulazio na par minuta u sobu, prvu noc je plakao mnooogo, drugu isto ali manje, treci dan najmanje, cetvrti je bio druga beba. Otprilike svi posle par dana "shvate" da nema mame da svako malo dolazi, nina ga, nosi itd. Od tad, kod nas je sve drugacije, i lakse je sve. Treba malo istrpjeti, ali lakse je i za mamu i za bebu.
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:04:19
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: minna E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako? Da,i nocu treba da se pusti da place inace ovo nista ne vredi... Znaci orila bi se cela zgrada... mislili bi da ga koljemo ma bas me briga sta bi oni mislili, nego treba to izdrzati Ana vama svaka cast
|
|
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:04:30
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: minna Pa to mi je i najgore sto ne znam koliko bih tako izdrzala, cini mi se da ne bih mogla da budem dosledna, a onda bismo se za dz izmucili i nista ne bi postigli. A tek ako se isto radi i nocu, a logicno mi je da da, onda tek ne verujem da bih mogla. Evo i sad umesto sto kukam i kuckam ovde mogla sam da odspavam...nocas cu da se ubijem Ali zato kad bude bio veci pa ga budem budila za skolu u 7 ujutru a on kaze - Mama jos samo 5min.... ja cu da kazem E ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeee, sto nisi spavao kad si bio beba E ovo ti je dobro
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:04:58
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR IZVORNA PORUKA: madre a da li ste probali?bogdan kada kmekne u toku noci ja mu dam cucu i on nastavi da spava... Ja probala ali nece i nece...Prvo sisa,a posle moze duda...Ali prvo duda nikako... a zavarati sa malo cajica pa cuca?
< Poruku je uredio madre -- 5.3.2011 23:06:56 >
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:06:05
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: minna E a sad ja pametnica opet sa pametnim pitanjem A sta ako krenes sa ovim metodom i onda se probudi nocu? Isto ga pustas da place i da se sam uspava ili kako? a je l inace koristite cucu? Odbacila ju je samoinicijativno pre mesec dana tako da nema dude. Kod nje ništa ne pomaže, ni sisa, jer se nekad ne uspava nakon podoja. Ipak sam ostala dosledna metodi i stavila je u krevetac
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:07:32
|
|
|
|
Nensi*
|
Vuk nece caj ni danju a kamoli nocu...Slabo pije tecnost,najbolje pije na kasicicu,ali ne mogu nocu da mu dajem na kasicicu
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:07:41
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: minna Ali zato kad bude bio veci pa ga budem budila za skolu u 7 ujutru a on kaze - Mama jos samo 5min.... ja cu da kazem E ne mozeeeeeeeeeeeeeeeeee, sto nisi spavao kad si bio beba odlicna ideja, tako cu i ja Iva nisam znala da ste vi tako madre, ja sam probala M da dam sest razlicitih duda i stalno sam mu nudila, nema sanse Jer ja sam i sa L imala problem oko njenog nespavanja, ali ona je htjela dudu uvece i ja bi joj je dodala i ona bi nastavila
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:09:10
|
|
|
|
Snelle
|
A beše ne sme da se uspava u mom prisustvu, nego sama? Jesam li dobro razumela? Ona bi se u mom prisustvu uspavala za 2 minuta
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:09:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Snelle drzi se Evo vidis Iva, Ana Tako ces i ti za noc, dvije Uz tebe smo. Pa da nam budes ohrabrenje kad i mi pokusamo
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:10:07
|
|
|
|
Nensi*
|
Pa poenta je da nauce da se uspavaju sami.
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:10:20
|
|
|
|
madre
|
nemoj snele brinuti, ali stvarno!! nerviranje ne pomaze... kazi odlucno sebi da si resila da ucinis dobro i za sebe i za svoje dete i PUSTI JE DA PLACE (koliko god to bilo kontradiktorno)... nece joj nista biti, a vidis da su mnoge majke uspele u tome i sada uzivaju, a bebe zadovoljne
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:11:01
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A beše ne sme da se uspava u mom prisustvu, nego sama? Jesam li dobro razumela? Ona bi se u mom prisustvu uspavala za 2 minuta Ja koliko se sjecam, smije da zaspe u tvom prisustvu ukoliko je u tim vremenskim granicama? Ali nisam bas sto posto sigurna, davno sam ovo citala
|
|
RE: Kako uspavljujete bebu? 5.3.2011 23:11:51
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Snelle A beše ne sme da se uspava u mom prisustvu, nego sama? Jesam li dobro razumela? Ona bi se u mom prisustvu uspavala za 2 minuta ja bogdana i dalje uspavljujem i u tome ne vidim problem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta nam bebe pokazuju svojim govorom tela?Bebe nam govorom svog tela poručuju i više nego dovoljno da ih bolje razumemo!
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....