vocicana -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (16.6.2015 22:31:16)
|
Zbog specificnosti moje situacije sa muzicem, ne planiram da ulazim u neke ozbiljnije teme kao sto je VTO, usvajanje...Mnogo je razloga sto to kazem. Naravno da svaka zena koja ima detence zeli da mu podari bratica ili sestricu, sve to priroda diktira. Naime, moje razocarenje je kulminiralo onog trenutka (prvi test), kada sam imala sve simptome sa implementacionim krvarenjem(kao), pa je ciklus krenuo..Drugo razocarenje( drugi test)...takodje uradjen ranije, zbog abnormalnih bolova u grudima, pa je cista pukla 19-tog dana ciklusa, pomislila sam, mozda zbog koncentarcije progesterona je pukla, sto se desava kod malih trudnoca, opet negativno! Naravno da uvek polazim od nas, da smo zdravi i normalni, i onda...ma sigurno cu odmah iz prve, ali!!![sm=zmeden.gif] [sm=smiley19.gif], pa sledeci mesec, pa sledeci mesec. Najsladje mi je bilo da citam iskustva drugarica sa foruma, dok jos nisam postala clan, smejala sam se i plakala u isto vreme, najezila se svaki put kada sam procitala da je neka uspela, tako se i danas radujem. Sigurno je osecaj katastrofa i sa detetom i bez njega kada zelis najvise na svetu, a nista, nista novo se ne desava. Onda testici pre nego sto zakasni...plakanje, neverica... Uh, ala sam ga obrazlozila...Ali se stvarno osecam mnogo jace sa svima vama ovde i to je stvarno necuveno jaka energija koja podize i daje snagu za dalje.
|
|
|
|