Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (15.6.2015 11:53:10)
|
bubice.Marice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Javi šta je bilo? :D Kako beta prođe.. Ja sam se sa sobom izgleda tek u zadnjih 3-4 mj. upoznala baš dobro! Zadnju ovulaciju sam imala prije 4MJ. 100% sam sigurna, i ponovila se više nije [sm=smiley26.gif] . Čekam 15dc , idem na folikulometriju.Ali osjećam da neće biti ništa, znam sebe. Treba se samo dobro upoznat,ne optrećivat,i ne bit s mužem "pravimo bebu",nego opustit se i ako bude DOBRO I JEST,ako ne IMA SLJEDEĆI MJESEC! Neću više ni da se opterećujem,dosadilo mi.Nije nam loše ni ovako bez beba,Božija volja.Ako bude bit ću srećna,ako ne bude OK, pa nisam jedina.. U mene mamina mama nije imala 12 godina djece, i zatrudni i dječak živio 7 godina,izađe na kišu i tu noć umre,i rekli joj neće više imati djece, jedan jajnik nije imala a drugi bio skroz oboljen..Nakon 4 godine ponovo zanese mog dajdzu i posle 2 godine mamu, u 39 godini života :D :D I to mi uvjek daje neki podsticaj! Još prije nije bilo ljekova ko danas! :) Sad samo : JUST RELAX - BABYMAKING - NEVER LOSE HOPE! :D Jel ko u međuvremenu zatrudnio, dok čekamo novosti od bube.m , da se ne vraćam postove? :D
|
|
|
|