Lejjan -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (18.6.2015 16:49:13)
|
Bubamaro, fige takođe ..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mogu zamislit kako se osjećaš,između sreće i straha. :D Vocicana , šetamo da,da po krevetu :D Heheh..Ma kakvi ja pesimist. :D Što se [sm=hudicek1.gif] tiče,bila sam par mjeseci svaki prvi dan [sm=hudicek1.gif] lepo joj se narugam i [sm=smiley19.gif]. Sad više ne! Bože moj,kao što sam u prethodnom postu napisala. AKO BUDE BIT ĆU NAJSREĆNIJA,AKO NE HVALA BOGU, NJEGOVA VOLJA. :) Ja sam jučer trebala doc. gin. na 15 dc , radi folikulometrije, i guess what - ONA NA GODIŠNJEM! Dolazi 23.6 , i tad mi zakazan pregled,da vidi jel bila ovulacija ili pak opet iduci mj. klomifeni..Ili šta već da -_- U mene sestra kad je htjela 3 djete, nije mogla da zanese 3 godine, i godinu dana pila klomifen,da nakon godinu dana joj dadne inekciju-te je odmah taj mj. ostala trudna (stim da je pila taj mj. i macinu travu) I sad malom ima godina i pol dana , a seka kad je on napunio godinu "slučajno" (nezeljeno) ponovo zatrudni..To je to BOŽIJA VOLJA! :) Sad je 6 mj. i koliko je plakala kad je zatrudnila,sad se tooliko smije kaze drago joj jer osjeti kako se bebulino "suta" :D Ja nisam htjela da ulazim radi bubamarice,na iglama sam skupa snjom, rekoh ucicu i vidjet post : "bila sam na pregledu,ima tackica" :D Ali testovi, testovi su opasni :D Msm ne može toliko testova da LAŽE :/ :d Daj Bože,tackicu. DRZIIM FIIGEEE![sm=bravo.gif]
|
|
|
|