vocicana -> RE: Čekamo II crtice 06/15 [chat] (21.6.2015 19:50:26)
|
Mmmm, onda mi je jasno, ja sam razumela da se nesto desilo u smislu da je prestala. Nemoj vise sebe kidati, poludeces, a o "opustanju" nemam reci, to su postale moje dve najomrazenije reci. Ja ti to necu reci. Ne brini, ono sto sigurno znam je da vanmatericna nije sigurno, da jeste, bebica je mala, to mnogo boli, ne bi mogla da se uspravis, imala bi utisak da ces se raspasti..znam...potrudi se da nekako prevazidjes ovo vece. Jeste tesko u pm, nadam se da nisam nesto sada vulgarno izgovorila da me blokiraju, mrzim nedelju, cekas ti sada do sutra, nerviras se, ceo si film vec izrezirala u glavi. Prokleti testovi, ko ih je izmislio, koliko su ljudi stvarno bili srecniji dok nisu imali sve ovo sto mi sada imamo. Uh, potpuno te razumem. U svakom slucaju, znam punio njih koji su tako zapoceli trudnocu, mozda i je bila blizanacka, vrlo je moguce da se jedan mesak otkacio, ali drugi je onda tu. Nije moguce da je test pozitivan a da ti moje kolege kazu da je to biohemijska ili kako vec...dobro kada nam ne kazu da smo lude i umisljene, ko zna, tako bi nas verovatno otkacili.
|
|
|
|