jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: jabudic Ja sam zezala moju svekrvu kad je bila tu, pošto joj sa njenim mužem ne ide, da joj nadjem nekog bogatog Rusa, pa pravac na jahtu A i ona se može reći žrtvovala, provela život sa mužem alkoholičarom, školovala sama djecu, sama zaradjivala, pošto je on sve pio, i trpjela ko zna šta. I šta joj je sad bolje? Niko od njih trojice je ne želi u svojoj kući. Ona je uvjek dobrodošla, ali ne da živi sa nama, kod mene prve. Mislim da je bolje bilo d as erazvela, udala opet, ili ne, ali bi i oni imali ljepše djjetinjstvo i njoj život ne bi prošao uzalud. Zato se ne treba djeci posvetiti 100%, nego misliti i na sebe. Šta, sad ona treba da kaže čitav sam život posvetila vama, sad ću da dodjem da živim kod vas? E pa ne može, taj npr mm nije više mali dječak koji ne može bez mame, on svoju mamu mnogo voli, ali ima ženu, imaće uskor troje djece, i za mamu tu nema mjesta. Kako god da zvuči, to je surova istina. Drage moje mame, gledajte sebe i svoje muževe dok ste na vrijeme, djecu volite najviše na svijetu, ali ne dozvolite da vam život prodje ugadjajući nekome ko neće moći da uzvrati. Sto si opasnaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dosla sam da vas sve pozdravim, a morala sam da pecnem ovu lepojku Nego reci mi, kad si već tu, imaš li kakvu kuglu koja datume proriče? Da mi zabrkaš tamo dva puta?
|