|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
25.6.2015 11:07:31   
suzi kju
Ok, sve to stoji, ali po meni bolje i da da svoj maksimum za svoju decu nego da ih ostavi, da se snalaze sami, da budu pppo hraniteljskim porodicama i slično.
A ne znam dal sam loše pročitala skontala, njena su deca toliko bezobrazna i nezahvalna kad ne podržavaju zenu da sada sebi da oduška i malo se posveti sebi, da ode u banju, na more...

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 2351
25.6.2015 11:07:40   
Maraj
Ma drugacija su zenska deca....mozda su pozrtvovanija za porodicu od muskih... otkud znam... naravno da bi volela da imam i jedno i drugo...al nekad je to i od covela do coveka pa su sinovi pozrtvovaniji a cerke raspikuce.... ima nas raznih..... samo nek su deca ziva i zdrava

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2352
25.6.2015 11:09:41   
suzi kju
UM user posted image znam kako ti je, i ja jedva progutam, još ima ruzan ukus ako se malo otopi, fuj.
Nemoj da zalivas samo vodom, pojedi nešto još.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2353
25.6.2015 11:15:49   
mlada_mama
Suzi, niko ne prica o ostavljanju, to je opet krajnost kao i davanje sebe previse. Davati se za djecu, omoguciti im normalne uslove za zivot pa ako treba odreci se nekih svojih sitnica zbog toga, sve to ok, al ne previse. Trebaju da znaju da cijene to, to sto si im davao sebe bezuslovno 18-20 godina, i onda si svoj covjek. Oni je ne podrzavaju u tome da pocne svoj zivot sa nekim, i jos zele da ovise o njoj, a to mi je fuj. Ne govorim za mm jer on je najstariji i ima svoju porodicu, svoju platu i svoju kucu

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2354
25.6.2015 11:21:52   
jabudic

IZVORNA PORUKA: mlada_mama

Suzi, niko ne prica o ostavljanju, to je opet krajnost kao i davanje sebe previse. Davati se za djecu, omoguciti im normalne uslove za zivot pa ako treba odreci se nekih svojih sitnica zbog toga, sve to ok, al ne previse. Trebaju da znaju da cijene to, to sto si im davao sebe bezuslovno 18-20 godina, i onda si svoj covjek. Oni je ne podrzavaju u tome da pocne svoj zivot sa nekim, i jos zele da ovise o njoj, a to mi je fuj. Ne govorim za mm jer on je najstariji i ima svoju porodicu, svoju platu i svoju kucu

user posted image user posted image user posted image
Upravo o tome i ja govorim.
Pružiti im sve što možeš, što će svako od nas uraditi, ali ne pretjerivati i ne vezivati njihov život previše za svoj.
Sa 18g si već odrasla osoba. pa i kad imaju djeca oba roditelja ne podržavam pravljenje debila od djece, ono spavanje do podne, davanje para za grad, itd. Možda sad zvučim kao babaroga, ali nisam zaista.

Moji sinovi su već počeli da pričaju gdje će koji da živi kad se oženi user posted image
ja ću im pomoćiu sve što mogu dok god sam živa, ali naravno da hoću da imam neki svoj život sa mm. Da putujem npr, ako ne mogu sad kad su svi mali, i počinje i škola ove godine, i akd puno radimo, baš da bi njima obezbjedili dobar život.
Ali kad odrastu, radije ću sebi uplatiti putovanje, nego njima kupit auto. Zaradite gospodo.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 2355
25.6.2015 11:29:22   
suzi kju
Ma shvatila sam ja poentu priče, ali sam napravila poređenje da je po meni bolje biti iz decu pa makar i dati sve od sebe neho Ih ostaviti zarad svog nekog zivota.
Delim mišljenje sa vama što se tiče dece, ne treba preterivati.
Eto nas je tri, moji su se trudili da od nas naprave ljude, i mislim da su u tome i uspeli. Od malena smo učene da radimo i zaradimo, da cenimo to što oni rade za nas. Danas smo odrasle i zahvalne njima što smo ovakve kakve smo.
Oni sada imaju puno pravo da se opuste i uzivaju.
U tome se trudimo da im pomognemo, nekad su tako smešni kao mladenci neki su. Oni sada putuju, idu i banje, na more, jednostavno zaslizeno uzivaju . Drago mi je da je tako, i zaista sam im zahvalna na svemu što su uradili za nas.

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2356
25.6.2015 12:05:03   
Bekolino 25
Jutro...:-) superm cestitam rodjus sinu user posted image A mm i meni je danas godisnjica 10godina jeee proletelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2357
25.6.2015 12:09:57   
jabudic
Bekolino, srećna godišnjica user posted image

(odgovor članu Bekolino 25)
Direktna veza do poruke: 2358
25.6.2015 12:14:35   
Bekolino 25
Jabudic hvala...Sto se ovaj smajli ljuti haha aham vrvt jer torta nece sama da se pravi odoh pa izvolite da se pocastimo :-)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2359
25.6.2015 12:39:52   
Maraj
Bekolino cestitke! user posted image

Direktna veza do poruke: 2360
25.6.2015 12:44:06   
Anoniman
Bekolino srecna godisnjicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2361
25.6.2015 12:50:43   
vikiveki
Bekolino srećna godišnjica user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2362
25.6.2015 12:59:26   
dijana1*
Bekolino srecna godisnjicauser posted image
Kosta je kod mojih a Vuk i ja idemo da kupimo sta nam sve treba za more.
U subotu rano krecemouser posted image jedva cekamuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 2363
25.6.2015 13:01:08   
Maraj
Di super user posted image gde cete

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2364
25.6.2015 13:08:19   
jess021
Bekolino srecna godisnjica!
Ja sam bila u dz dva sata, grrrr...
Vidim raspisale ste se o roditeljstvu.
Aposlutno se slazem sa Jabudic, treba deci omoguciti normalan zivot i pomoci im, ali to ne znaci da zivot roditelja prestaje da postoji.
Ne volim one roditelje koji su dobili decu i ostavili ih kod babe i dede, a oni otisli da zaradjuju pare u inostranstvu i vidjaju tu decu 2 puta godisnje. No svako ima svoje misljenje o tome.
A sto se tice pola, sva sreca pa zivimo u velikom gradu, pa komsiju zabole da li imam sina ili cerku, a sve da nekog i ineteresuje njegov problem, a ne moj.user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2365
25.6.2015 13:10:43   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Maraj

Di super user posted image gde cete

Idemo u Drvenik, mesto pored Makarske. To nam je blizu. Idemo sada tri noci i krajem jula 5 noci. Jedva cekamuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2366
25.6.2015 13:16:49   
Anoniman
Di uzivajte, lepo se provediteuser posted image

Jess mm se cuvao samuser posted image imao je skoro 19 godina, zavrsena srednja skola, a baba i deda nisu bili zivi, sveki je imala stalan posoa u sudu, ali je ipak zelela bolje za njega, tj danas za nas i uspela je u tome.. Mislim da se ni ona, a ni on ne kaju, tj. on se sada kajeuser posted image posto je ona njemu sredila papire i upisao je fax u Nemackoj, i na kraju odustao, verovao je u bolje sutra u nasoj drzavi, ali dobro da je otisao ne bi upoznao mene ahahhahuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2015 13:17:22 >

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 2367
25.6.2015 13:18:55   
jess021
Ma Um, nisam ni mislila na tm, pa on je vec bio momak vec znam dosta prica da ostave decu kao malu, i onda posle kukaju kako su ceo zivot rintali za njih, a niko ih ne ceni...ma mogla bi pisati do sutra, nebitno.
Ona bi sad mogla komotno da nadje nekoga, svaka cas_t tm i tebi i unucima, ali vi imate svoje zivote, a samoca je nesto najgore sto te moze snaci.

< Poruku je uredio jess021 -- 25.6.2015 13:19:51 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2368
25.6.2015 13:20:06   
Anoniman
pa znam da nisi mislila nego da se nadovezem, a za ostavljanje male dece sam i ja protiv, ili svi ili nikouser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2369
25.6.2015 13:21:15   
Anoniman
Jess mm je protiv toga, ahaha sin valjda pa mu bude krivouser posted image a ja je podrzavam!
mada ima ona svoj zivot, putovanja, izlasci, uziva maksimalno, i stize i U da mi pricuva...

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2015 13:22:33 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2370
25.6.2015 13:23:35   
jess021
Moj tata je umro pre 7 godina i mama zivi kod sestre, ja bi najvise volela da nadje nekog (iako su sanse za to ravne nuli), zbog nje, nece nama niko zameniti tatu, ali kontam da je puno lakse kad imas nekog. Mi svako na svoju stranu, a ona nas samo ispracuje i docekuje. Bas mi bude tesko zbog nje.
Ne bi joj ni sestra ni ja nista zamerile.

< Poruku je uredio jess021 -- 25.6.2015 13:24:05 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2371
25.6.2015 13:28:00   
Bekolino 25
Hvala ženske moje izvolite da se zasladimo user posted image

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2372
25.6.2015 13:32:01   
jess021
Bekolino, sta je na meniju?user posted image

Direktna veza do poruke: 2373
25.6.2015 13:38:16   
jabudic
Ja sam zezala moju svekrvu kad je bila tu, pošto joj sa njenim mužem ne ide, da joj nadjem nekog bogatog Rusa, pa pravac na jahtu user posted image
A i ona se može reći žrtvovala, provela život sa mužem alkoholičarom, školovala sama djecu, sama zaradjivala, pošto je on sve pio, i trpjela ko zna šta. I šta joj je sad bolje? Niko od njih trojice je ne želi u svojoj kući. Ona je uvjek dobrodošla, ali ne da živi sa nama, kod mene prve. Mislim da je bolje bilo d as erazvela, udala opet, ili ne, ali bi i oni imali ljepše djjetinjstvo i njoj život ne bi prošao uzalud.
Zato se ne treba djeci posvetiti 100%, nego misliti i na sebe. Šta, sad ona treba da kaže čitav sam život posvetila vama, sad ću da dodjem da živim kod vas?
E pa ne može, taj npr mm nije više mali dječak koji ne može bez mame, on svoju mamu mnogo voli, ali ima ženu, imaće uskor troje djece, i za mamu tu nema mjesta. Kako god da zvuči, to je surova istina. Drage moje mame, gledajte sebe i svoje muževe dok ste na vrijeme, djecu volite najviše na svijetu, ali ne dozvolite da vam život prodje ugadjajući nekome ko neće moći da uzvrati.

< Poruku je uredio jabudic -- 25.6.2015 13:47:56 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2374
25.6.2015 13:43:36   
Bekolino 25
Jess vocni kolac za moju dusu od slatkog ja samo to mjac mjac... user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here