|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat)
25.6.2015 9:46:43   
jess021
Ih Maraj pa sto si takva, sto da je ne velica ako zena zasluzuje.
Jabudicu, samo u akciju, bar nekouser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2326
25.6.2015 9:48:35   
Anoniman
Di samo budi dobra svekriva i jedna od 3 te mora velicati, al' ce da se takmice koja ce da bude bolja snajkauser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2327
25.6.2015 9:48:53   
Maraj
Ma ne ok to za velicanje nego sam ja shvatila da nju velica jer ima 3 sina a svoju majku sa isto 3.dece ne....
deca su deca ma kog pola bila .....

< Poruku je uredio Maraj -- 25.6.2015 9:50:45 >

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 2328
25.6.2015 9:55:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Maraj

deca su deca ma kog pola bila .....

user posted image user posted image user posted image
ja ovo isto kazem, juce mi bila jedna izgubljena komsinica kod sveki na kafi i pita sta cekam, ja kazem cerku, jaojjjj pa mozda je uz pogresio, rekoh nije , pa je li ti zao, ja kazem da je to bila i moja zelja i zelja mm, a ona dodaje ja kad sam rodila prvu cerku plakala sam svaki danuser posted image

ljudi moji pa nekad ce pre tvoje zensko dete da te pogleda nego sinuser posted image

komsiluk nam je u fazonu jadna Dobrila ima jednog sina, i toliku imovinu , a sve joj se zenska deca radjaju! strasno!

mada Boze zdravlaj sutra kada bi dobila i sina, svako od njih troje bi dobio jednak deo, nema sanse da njemu dam sve, a cerke da mi ostanu praznih ruku!

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2015 9:56:38 >

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2329
25.6.2015 9:58:19   
adulence
O boze meni je to jezivo kad ljudi krenu tako da pricaji...fuuujjj...povraca mi se od toga...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2330
25.6.2015 10:00:06   
Anoniman
I meniuser posted image
ali hvala Bogu moja svekrva im svima zapusi usta, posto su svi oni ljubomorni sto je ona zena a toliko uspela i stvoril, i samo im kaze neka budu na babu, uspece bolje nego neki muskarac u zivotu...user posted image

(odgovor članu adulence)
  Direktna veza do poruke: 2331
25.6.2015 10:01:32   
isidora88
dobro jutro, ja se ubijam od dosade, moram neke filmove da skinem da prekratim vreme, nadam se da ce 10.jula na kontroli sve biti kako treba pa da cu moci da se vratim u akciju i na posao.
mucnine su mi pristutne stalno, povracam cim otvorim oci...

dijana bogami 3 sina, nece ti biti lako, a ni tvom muzu, finansijski pogotovo, izlasi, devojke...user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2332
25.6.2015 10:02:37   
janabons
Jutro..
Kod mene je i jutros palo jutarnje pegliranje, cisto da se podsetimuser posted image
Trebala sam kod dr u Visegradsku, al sutra cu.
Mi u subotu odosmo u Sokobanju, sad sam u fazi, pranje, surenje vesa, peglanje...i tako u kruguser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2333
25.6.2015 10:04:20   
Anoniman
Jana kod tebe i mene ista situacijauser posted image ja nisam od 19 povracalauser posted image
Srecan vam put lepo se provedite!

I ja planiram ako nam jedan bude bio slobodan za karneval,, da idemo U , sveki i ja u Banju, a mm neka se sam druzi sa majstorimauser posted image

(odgovor članu janabons)
  Direktna veza do poruke: 2334
25.6.2015 10:08:37   
mlada_mama
Maraj, svekrva je ostala bez muza, kad je mm imao 4, djever 2 a najmladji bio u stomaku, zato ja kazem. Sve je to nekako izdrzala sama sve ove godine. Naravno da je majka majka

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2335
25.6.2015 10:10:56   
janabons
A za musko , zensko, mislim da je U Srbiji i dalje to dosta prisutno. Tako moji svekar i svekrva, prizeljkivali unuka naslednika, jer oni imaju mog muza i njegovu sestru, a meni smesno do bola. Ne znam samo sta da nasledi kad se moj muz "udao", slavu ne obelezavaju, eto, jedino prezime....da umres od smeha
Al bitno je da moj svekar kaze- dete je dete, al musko je muskouser posted image A oni se polomiseza cerku i njenu decu, janu nisu nikad pricuvali za dve godine, ne mogu da stignu, da je musko , mozda bi ga vise cuvaliuser posted image Uzas

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2336
25.6.2015 10:20:49   
Maraj
Mlada mama izvini....eto porukama se covek pogresno shvati....

A um skroz si upravu sto se tice sposobnosti cerki.... nego moja baba imala 3 cerke a komsinica 2 sina i stalno je zacikavala moju babu sto nema sina i baba joj zapusila usta kad joj rekla: Ja bar znam da su unučići moji a ti se pitaj čiji su tvoji ! user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 2337
25.6.2015 10:23:56   
Anoniman
Mm potpuno te razumem, moja sveki ima samo jednpg sina, mm, ali je isto mlada ostala udovica u 38 godina, i ostavila je svog sina u Srbiji, tada je imao 18 godina, i otisla u inostranstvo da bi njemu stvorila bolji zivot , neka druga zena bi se na njenom mestu opet udala, mislila bi na sebe, ali ona eto nije, mislila je na svoje dete, a mogu reci da mi je sveki i sada sa 55 godina vrlo lepa zena.

Maraj ja to uvek kazemuser posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2015 10:25:03 >

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2338
25.6.2015 10:27:24   
Maraj
Eto sta sve zene pretrpe! Bravo za sve zene, majke user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2339
25.6.2015 10:41:47   
Lota

Lota kako nije. Car Lazar i Carica Milica user posted image bas se slaze

Maraj, bas zato user posted image

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Lota zasto ides na amnio?

Zbog godina, napunila sam 36

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2340
25.6.2015 10:42:59   
suzi kju
Dobro jutro.
UM mogu ti reći da su ti ljudi iz komšiluka idioti s takvim mišljenjem user posted image
Ljudi iz mog okruzenja ne smeju meni ni mm nista da kazu što se tiče pola. Moji a i njegovi su presrećni činjenicom da ćemo posle toliko godina dobiti dete, zapravo dvoje (DVE) user posted image
I niko i ne pita za pol, samo da se mi ostvarimo kao roditelji a oni kao bake i deke. Moj mama ima nas tri, i znam da ni ona ni tata ne zale za dečakom jer zaista imaju divna zetove koji su ti za sve što treba.
I definitivno će nekad (gotovo uvek) ćerka koja se udala pre videti roditelje i pomoći im nego sin koji je tu.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2341
25.6.2015 10:46:30   
mlada_mama
UM upravo to, mogla se udati skoro odmah, imala je 24 godine kad joj se to desilo, strasno user posted image promjenila grad, drzavu, rat, nije znala da li su joj roditelji zivi, ma uzas.. i sad ima 45 godina i zdravlje joj je kao da ima 90, a to niko ne razumije, kako nece biti kad je svasta prozivjela sama

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 2342
25.6.2015 10:47:44   
Anoniman
Suzi meni je bitno da mm, ja, sveki,moji roditelji volimo dete bez obzira na pol. Moji imaju nas dve cerke, i nista im u zivotu nije falilo!
Una se rodila kao prva devojcica u familiji mm posle 48 godina...svi su joj se toliko obradovali i neizmerno je vole!

Moja sveki nije mogla 6 godina da ima dece i zna da je najbitnije dobiti dete, nije bitno kog je pola...

A komsiluk pa sta ces u takvvoj smo primitivnoj sredini da ocekujes touser posted image

Mm brat od strica je pre nego sto se ozenio govorio samo nek se rodi zivo i zdravo i bude musko, ostane mu zena trudna , pa dabl los, tripl los, morali su na amnio i verujem da mu tada nije palo na pamet sta je dete, hvala Bogu rezyutati amnio su bili dobri, i rodila se Elena, sadaa je ne bi menjao za 1000 sinova..

< Poruku je uredio Unina mama -- 25.6.2015 10:49:24 >

(odgovor članu suzi kju)
  Direktna veza do poruke: 2343
25.6.2015 10:54:46   
jabudic
Jao kako bih ja voljela da mi naleti neko sa kometarima za pol, ma razbila bih ga!
Ali balkanska posla primitivna, uvjek komšije daju sebi za pravo da nešto pitaju i kontarišu, rodbina takodje.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2344
25.6.2015 10:55:31   
suzi kju
Skidam kapu zenama koje se zrtvuju za dvoju decu, ali to zapravo tako i treba, zar ne? Znam x zena koje su ostavile svoju decu i otišle, e to su idioti a zene koje čine sve da omoguće lepši zivot svojoj deci to su majkenu pravom smislu te reči.

Eto na je tri, moja svekrva ima dva sina. I svima je sasvim svejedno kog će pola biti bebe, ali kad sam rekla svekrvi da su devojčice ona se tako obradovala, kez od uveta do uveta, ali je ipak rekla šta bude nek si zivi i zdravi, mislila je da mene ne povredi ako se previše obraduje za ddevojčice, jer znam da voli zensku decu. I zapravo svima nam je zelja da sve protekne u najboljem redu pa šta budu.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2345
25.6.2015 11:00:10   
Anoniman
jaoj da popijem elevit i user posted image zagcnem se i sada mislim da mi tableta nije otisla gde treba vec da stoji tu negde u srediniuser posted image

(odgovor članu jess021)
  Direktna veza do poruke: 2346
25.6.2015 11:02:31   
mlada_mama
suzi jeste, trebas da se zrtvujes, ali zene tako zaborave na sebe, uzimam nju za primjer, jer sam u njihovoj porodici vec 7 godina,
svih tih godina sebe je zrtvovala jer su bili mali, radila dva tri posla, dizala kredite, svasta nesto, nije se sisala godinama, jednostavno ne razmisljas o sebi. E sad, kad su oni svoji ljudi, kad bi ona imala priliku za svoj zivot privatni, oni to ne podrzavaju, i meni je to fuj, muska djeca znaju biti jako nezahvalna, ne kazem, cast izuzecima, ali ne treba zena skroz da se posveti djeci, imala muza ne imala, neki dan citam clanak, naslov NE ZIVITE ZA SVOJU DJECU, sve u granicama

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 2347
25.6.2015 11:04:41   
Maraj
Um pojedi parce hleba da "proguras"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2348
25.6.2015 11:05:27   
jabudic
Slažem se sa MM.
Volim svoju djecu najviše na svijetu, ali ih nikad neću staviti ispred sebe.
Oni će odrasti, oženiti se, a ti mama ko te šiša.

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 2349
25.6.2015 11:05:44   
Anoniman

Um pojedi parce hleba da "proguras"

uzela e. blok i pogledam prosao mu rok, sada cu da probam nestouser posted image

ma ogromne su one elevit kako ih stavim u usta imam nagon za povracanjem!

(odgovor članu Maraj)
  Direktna veza do poruke: 2350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here