dijana1* -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (23.6.2015 5:35:57)
|
IZVORNA PORUKA: jess021 To je tako nezgodna situacija, citam postove i ovde i na crticama i ne znam sta da kazem. Daleko od toga da joj ne zelim sve najbolje i da joj trudnoca prodje u najboljem redu, ali ne volim te komentare kakav je to dr, ma nemaju oni pojma, uradi ti ovako ili onako...nijedan dr ne voli male trudnoce jer tu nista nije izvesno. Ako se dobro secam mislim da je rekla da tacno zna kad je imala odnos u kome se desila trudnoca, tako da prica o kasnoj ovulaciji ne pije vodu... Verovatno se nekome nece dopasti sto ovako pisem, ali ja sam uglavnom direktna i kazem ono sto mislim i to ocekujem i od drugih prema meni. A sto se tice Utrogestana, slazem se sa Valerie, mislim da sam to vec pisala. Danas ga daju svakoj trudnici, bez provere Progesterona, trebalo-ne trebalo. Imam utisak da neko uzima dobar procenat od prodaje istog. Suzi, progesteron je lek i naravno da ne treba da se uzima na svoju ruku, a i nije tacno da ne moze da skodi. Slazem se sa jess. Marice nlnavijam da ipak bude sve uredu. Prosla sam cekanje bete i nadanje da bude sve uredu, tako da znam kako se osecas. Moram da se nadovezem. Jednom sam pitala dr. za utrogestan i rekao mi je u tvom slucaju ti ne moze pomoci. I kazem mu kako ga zene uzimaju na svoju ruku. Covek se krstio, nije mogao da veruje. Znaju oni sta rade. A male trudnoce ne vole jer nije poenta samo da beta raste i da bude velika, samo da se pojave crtice.... ne mogu oni na dan kasnjenja ili par dana posle da znaju tacno o cemu se radi. Zato joj je i dr. rekla da dodje oko 8 nedelje. Do tada ili ce srce kucati, ili nece biti nicega tj. otici ce sve sa ciklusom ( biohemijska trudnoca) ili ce ostati nesto sto se nije dobro razvilo i mora kiretaza. A jedna doktorica mi je pre 5 godina rekla, ne mozemo mi da se borimo protiv prirode. Ako u startu nije onako kako treba. Inace, mi smo stigli kuci. Joooj radosti. Konacno sam se vratila u svoj ritam.
|
|
|
|