Valerie -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (22.6.2015 20:19:15)
|
IZVORNA PORUKA: adulence suzi aksa je stvarno super ali ne bih se slozila da je bas super za stvari,zeke,bodici itd pa ne moze se reci da su jeftiniji ali cak i da jesu nikada mi se nesto nije dopadao njihov pamuk,probala sam vise puta,meni su stvarno od povoljnijih h&m pa cak i c&a mnooooooogo bolji sto se tice materijala,a kod h&m mi je strava fora sto oni cesto imaju kupis dve a treci artikal ti je za dinar...a od da kazes skupljih mi je carter's i osh kosh su zakon!!! buba marice onda se nadamo da u sredu bude lepog dupliranja.... potpisujem sve za garderobicu, nista iz akse nismo uzimali. carters sjajan i h+m, zatim c+a. presela mi aksa, svratili nedavno u onu ogrooomnu u krnjaci i ne radi im klima, ili je nemaju, pa katastrofa, ne mogu da vam opisem koja vrucina i zapara. a nije bilo 35stepeni napolju, zamisli da treba da biras celu opremu 2 sata. mi na srecu dosli po jednu igracku, zgrabili i pobegli. sedela sam na stepenicama dok je mm placao, ma horor, svasta sam htela da im kazem, ali kako je tek tim prodavacicama po ceo dan [sm=zmeden.gif] inace, aksa je nepouzdana i za varijantu da izaberes, pa spakujes pa te kao tamo ceka dok se ne porodis. poznanica sve izabrala i kad joj je trebalo, oni sve bili rasprakovali i prodali. i kolica koja smo mi kupili u aksi su imale napomenu na kutiji - rezervisano za peru perica [sm=zmeden.gif] buba marice, kad svi nesto savetuju... ja bih zajedno sa sledecom betom uradila i progesteron. ako ti je dobar, nema mnogo smisla ni da dobijas neke dodatne doze. ja sam proslu trudnocu prerano otisla na prvi uz i to je prakticno bio jedini razlog sto sam celu trudnocu dobijala utrogestan... ovaj put sam na svoju ruku uradila progesteron uz drugu betu, vrednosti bile odlicne. to sam rekla svojoj dr na kontroli i saglasile smo se da necemo utrogestan... razumem ja misljenje ostalih nasih dragih [sm=nosecka.gif], ali mislim da ima i drugih razloga da trudnoca ne ide po planu, da nije progesteron jedini koji moze da pokvari stvar. a lako se proveri ima li ga dovoljno. ne znam zasto to rutinski ne gledaju, lakse valjda dati lek... znam da nije stetan visak, ali pitanje je da li je potreban. meni je bio stetan u toj meri sto mi je verovatno on betonirao grlic, ali nije svakome tako. zelim ti da sto mirnija docekas da cujes srculence [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|