jabudic -> RE: Trudnice(1-42)nedelja 06/2015 (chat) (23.6.2015 11:23:04)
|
IZVORNA PORUKA: mlada_mama Dan zenice, ja danas odmaram kuci, sutra odoh do grada da pokupujem stvari sto mi fale, neke sitnice za sebe za bolnicu, pelene, kremicu i to. Moram da vadim nalaze ove sedmice, kks suk i urin pa nosim dr na pregled 3ceg. Jedva cekam pregled, da mi kaze kakvo je stanje, pocelo je da me ziga svako malo dole, kao nozem da me ubode neko, pa pusti. Tad cu vjerovatno i na CTG, sa S sam ga pocela ranije, 35-36 cini mi se sedmica, a sad cu tek 38+ biti. Usitnilooo...ticker broji 20tak dana...auuu [sm=kuza.gif] E bas se pitam gdje si ti? Ajde bre, oslobadjaj prolaz, vidiš da stojim u redu [sm=smiley36.gif] Mene donji dio ledja i prepone ubijaju, već nedelju dana intenzivno i skoro svakodnevno imam bolne kontrakcije, one kao menstrualni bolovi i žiganje u ledjima istovremeno. A imam i ove bezbolne, pogotovo kad legnem uveče, stomak mi kao kamen da valjam, ne mogu da se okrenem sa jedne na drugu stranu. Ali ledja su mi def.najgora. Nego, ne nadam se skoro, ja ću biti zadovoljna ako ne doguram do avgusta - Crnogorka, šta da vam pričam [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|