QueenJ -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (29.6.2015 11:03:34)
|
Jutro! Ni mi nismo loše spavale. Jeco, obavezno javi. [sm=smiley1.gif] Wiv, pa zar nije bilo sve sređeno, samo veš da opereš? Imali smo i mi mačku u starom stanu, ja je našla dok je bila mače i usvojila. [sm=jezicek.gif] Bez pitanja... Ali, jednom prilikom je pobegla i vratila se posle par dana. Naravno, parila se i stomak je počeo da raste. Omacila je 3 diiivna mačeta, ja sam već našla usvojitelje, ali mi je bilo teško da se odvojim od njih i sve sam odlagala. Jedne noći, počela je da ih davi. [sm=zmeden.gif] Ja sam skočila da ih razdvojim, nisam ni shvatila šta se dešava, nikad takva nije bila... Izujedala me po rukama. Umotala sam mačiće i iznela ispred zgrade, jer nju nisam smela da diram. Zatorila sam je na terasi. Otišla u urgentni, obradili mi rane, dobila antibiotike, at zaštitu... Kada sam se vratila u stan, kao da ništa nije bilo... Mačka umiljata i normalna. odili smo je i kod veterinara, da proverimo da slučajno nema besnilo... Veterinar je rekao da su mačići već bili veliki, ona nije imala više mleka, i da su je verovatno grizli i da se osećala ugroženo i da je zato napala... Baš mi je bilo žao. Ispalo je da sam ja kriva što nisam htela da ih razdvojim. Posle par dana sam saznala da sam trudna. Mm je poludeo. Spakovao je mačku i odneo negde. Nije hteo da rizikuje više nikad, posebno što nam je dr rekao da su antibiotici koje sam pila baš jaki i da može biti posledica... Jedva sam dočekala dabl test. Hvala Bogu, sve je ok. Tako da je mm rekao, dok ne izrodimo i ne odgajimo decu, ništa od živuljki. Ja ne pristajem na to. Nema lepšeg odrastanja, nego uz ljubimce.
|
|
|
|