Trcosava -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (27.6.2015 8:11:38)
|
Jutar i od nas. Ovaj mali zakmečio nešto oko 5, iskulirala sam ga pa sam se u 6 digla i dala da jede/sisa. Ali nije zaspao nazad. Svi smo se digli oko 7, naspavani. A još dobila i ''keks'' za dobro jutro pa mi sve lepo [sm=jezicek.gif] Dijo, ne znam kako je kod vas, ali ja sam Anu do skoro 3 godine uspavljivala na rukama. Ne znam do kada sam je noću nosala i nisam stavljala u naš krevet. Na prste jedne ruke mogu da prebrojim koliko puta sam je JA stavila u naš krevet. U jednom periodu je sa sve vrećom dolazila u naš krevet, ali mislim da je tad vć bila u 'velikom' krevetu. Oko 3 ustane i dođe kod nas, ali tada je mama bila kod nas i njih dve su spavale u spavaćoj, a mi u dnevnoj. Dugo je tako prelazila. Luka je drugapriča - kad mi se čini da je pospan, stavim u krevetac, cuclu, ugasim svetlo pustim zvezdu da mu svira i ćao. Ako krene da se dere, dižem iz kreveta (znači ne spava mu se), ako ćuti znači zapsao je. Ujutru isto, probudi se oko 5, posisa, dam dohranu i vratim u krevet - malko nam još priča i zaspi. Barem u 4 od 7 slučajeva. Ostala 3 usajem i ja sa njim [sm=smiley36.gif] Tako, sad čekam oko 9 da mu dam da jede, pa odosmo u prodavnicu, da stignem da se vratim i skuvam dalje za probu šta imamo
|
|
|
|