RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 7:47:20)

Jutro,ova moja vragolanka opet nije spavala.
I njoj su prvo četvorke a trojke još nisu.

jeca87 -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:27:14)

Dobro jutro.
Tri bebe?! Alal vera!
Evo obećavam, nikada više se neću žaliti na ne spavanje, zube, odbijanje hrane,vristanje, muža, svekrvu, vrućinu, hladnoću, komarce ...
Anita, kapa dole

branki* -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:31:25)

Jutro,mame!
Emice,opet...i boka se nesto vrtela celu noc..ja cekam bozu...vreme tmurno,oblacno,sveze.ukljucila sam ta pec u stanu jutros,bas je sveze.treba da idem da vidim gde mi je banka da dignem pare..

Trcosava -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:33:23)

Jutro i od mene, Luka se stradardno buio u 5, sisao, dohrana i vratim ga u krevet. Malo pevao i spavao do sad. A i ja sa njim, nešto spavala, nešto leškarila. Ana se digla u pola 6.

Sad da popijem kafu malo i da dam Ani da jede.

amdn -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:48:28)

jutro mame, mi se razbudili oko 7 ali bas je lose vreme. dodje mi da se vratim jos na sat vremena da kunjam,
a kad nekad legne popodne onda me grize savest sto spavam kad sam mogla d auradim to, to i to...

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:55:26)

Ja nemam griže savjesti kad je spavanje u pitanju,samo što T zaspiva u podne a tad muž dolazi na pauzu pa sam navikla da zajedno ručamo.
Do srijede joj dajem rok da počne spavati,ako nastavi ovako zovem doktora.

degu -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 8:58:14)

jutro mame! Pocela sam da radim. Nije tako strasno kao sto sam zamisljala. Samo da se uhodam sa spremanjem hrane za nju. T se vec 3 noci budi na pola sata. Danas idemo na alergotest.

daca77 -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 9:17:08)

Degu, zelim ti uspesan rad [sm=smiley31.gif]

dijana1* -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 9:21:29)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ja nemam griže savjesti kad je spavanje u pitanju,samo što T zaspiva u podne a tad muž dolazi na pauzu pa sam navikla da zajedno ručamo.
Do srijede joj dajem rok da počne spavati,ako nastavi ovako zovem doktora.

Emice i Kosta se jos uvek vrti i stenje u snu. Nocas je bas vristao i plakao. Malo ga ponazim i kazem ssss , umuri se pa opet. I to svako jutro oko 4-5-6 i posle lepo spava.
A za zube o n ima 2 donje dvojke i jednu gornju. Verujem da zbog zubica tako lose spava.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 9:25:23)

Joj bre baš muku mučite sa zubima. NE bi da vam prosipam sad znanje, a jel mažete nečim?

Meni je Ana imala foru da zaspi standardno i onda posle 2 sata se budi i ujutru u 5. To nam je bilo zbog zuba. Čim tako krene sat dva da se budi kad zaspi, odmah posle poslednjeg mleka mazala sam calgel i nije se budila uošte. Osim to ujutru u 5.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 9:30:02)

Trco mazala sam K calgel i pomaze, umiri se on ali i dalje nemirno spava.
Tako je od prvog dana.
Nije spavao u krevecu ne pamtim. Ne mogu da ustajem vise nocu, tako da spava samnom u krevetu i brze se umiri.

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 10:12:44)

Mi i mažemo,dajem joj kuglice i imamo čepiće na biljnoj bazi ali slaba vajda.Ona se probudi i stalno pokušava ponovo zaspati ali to traje po sat vremena.Nije ko prije probudi se i odma bi se igrala.Uglavnom izadjemo u dnevnu pa ležimo i mazim je dok ne zaspi pa onda zaspim i ja.Ne znam šta joj se sad dešava u ustima,da li je krenuo još neki.
Dijana nadam se da ćeš se ti uspjeti bar malo naspavati prije nego što stigne bebica [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 10:24:08)

Dobro jutro mame...mi smo od jutros bili lenčuge,tek skoro smo ustali.Koristimo odmor maksimalno...sinoć bili do nekih prijatelja.A ovde je vreme baš bezveze,napolju je hladno kao da je jesen[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 10:24:34)

IZVORNA PORUKA: anita

Zdravo mame
evo i mene nakon nekog vremena. Mi smo dobro rastemo i cuvamo se. Za par dana punimo 5 meseci. Sutra cu vam postaviti i slicice da vidite koliki smo porasli.
veliki pozdrav i zagrljaj za sve vas

[sm=smiley31.gif] draga a bas sam htela da ti pisem na fb da vidim kako ste! jedva cekam slicice!
moja masa vec 3-4 dana nikako ne spava, celu noc stenje, jauce, kmeci, budi se, place.. pre par dana je imala T ali do 37,2... hodam kao zombi, ona me celu noc muci (mm radi nocnu), ustanem u pola 7 da vodim E u vrtic... onesvesticu se. ali nema veze, samo da Masu ovo prodje...

QueenJ -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 11:27:18)

Da se i ja upišem u klub zombi-mama. Emiliji curi nos, samo vodica, non stop. I ne može da spava, budila se celu noć na pola sata-sat. Malo sam odspavala od 6h do 8h... I tako.

branki* -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 11:31:04)

Bubi,nema te,falis!
Degu,srecan pocetak i javi kako bude na alergotestu.
Dijo,meni i boka spava sa mnom,a i boza je.sta cu,lakse mi je tako.boza sad bez problema spava sam u krevetu.ovde kisa....moja mama pravi bozi neki bezglutenski keks,videcemo kakav ce ispasti..bojana drema na siki,a treba da idem do banke...

eca89 -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 11:39:43)

IZVORNA PORUKA: bubulence

[sm=smiley31.gif] draga a bas sam htela da ti pisem na fb da vidim kako ste! jedva cekam slicice!
moja masa vec 3-4 dana nikako ne spava, celu noc stenje, jauce, kmeci, budi se, place.. pre par dana je imala T ali do 37,2... hodam kao zombi, ona me celu noc muci (mm radi nocnu), ustanem u pola 7 da vodim E u vrtic... onesvesticu se. ali nema veze, samo da Masu ovo prodje...

Bubi, draga baš fališ, a možda je zubići muče, moja hvala Bogu sad spava, malo je zezala ono kad su vrućine bile drži se[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 12:00:41)

Dobar dan! O kakav divan dan. Bljakic. Podelila sam svedocanstva sa koleginicom. U zivotu nisam dobila toliko cveca. [sm=smiley36.gif]
Sofija spava. Trebalo bi peglati, ali me bas mrzi kad je ovakvo vreme.
U ponedeljak idem sa kolektivom na ekskurziju.[sm=smiley1.gif] Pola dana ce cuvati Sofiju dadilja, a drugi deo dana mm.
Sofija se isto sinoc budila. Bas je besna. Samo kmeci. Mazemo joj i pantenol rastvor. Tako nam je rekla dr, jer su joj se upalili desni. Bas mi je zao koliko se pati.[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 13:55:15)

Najbolje od sad pišemo o spavanju samo kad se naspavamo,mada bi nam onda bila prazna tema.
Ja čekam T da se probudi da zajedno ručamo,baš sam gladna.Navikla sam u podne ručati.

amdn -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 14:01:45)

Emice ja te poslusah i oplalila partiju spavanja, al sad sam jos pogubljenija, a mrzim kad tako dremnem preko dana onda sanjam svakakve gluposti.
Sanjala oca svog bivseg decka, joooj mene [sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 14:04:22)

A po ovakvom danu za mene je san ubistvo,jer posle spavanja mi ne bude dobro...zato se ja trudim da što duže ostanem budna:)

Klarita -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 14:08:31)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Trco mazala sam K calgel i pomaze, umiri se on ali i dalje nemirno spava.
Tako je od prvog dana.
Nije spavao u krevecu ne pamtim. Ne mogu da ustajem vise nocu, tako da spava samnom u krevetu i brze se umiri.

I kod nas ista prica, apsolutno ista[sm=smiley13.gif] Boji se da ga ne naviknem na spavanje sa nama, a opet s druge strane, vise mi muka da ustajem[sm=hudicek1.gif] Ovako se vrpolji po nasem krevetu, ustaje, pada, spava u sedecm, svasta radi, ali ja bar spavam koliko toliko. Ono non stop kmeci jer se udara sta li[sm=zmeden.gif] Mislim da je sve od zuba. Probacu mu veceras kalgel,imam negde tubicu od izbijanja prvog zubica cini mi se.

amdn -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (26.6.2015 21:27:05)

Klarita namazi obavezno kremicu sigurno ce biti bolje,
a ako vec spava sa vama to je vec reseno, i mene mrzelo da ustajem nocu i tako kad je bilo nocog dojenja ja ga ostavim sa nama.
Sad ce 4 god. i zaspe bez problema u svom krevetu ali svake noci prelazi kod nas, tacno zna kad legnemo eto ga posle pola sata, sat.
ja prebacim onda i njegov jastuk i prekrivac, a on jos vuce i svog plisanog druga, tako da nas u krevetu bude 4 ako ne ubaci jos nekog plisanog zavrzlamaca.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (27.6.2015 6:16:05)

Ja sam se stvarno trudila od prvog dana da spava u krevecu, da ga nocu ne nosam, da se uspavljuje sam... itd itd ali ali ali
Sa 6 meseci sam otisla sa Vukom u bolnicu i moja mama je dosla kod nas da ga cuva. Od tada se sve promenilo. Prvo vece je sat vremena plakao i dozivao mama mami....mislim da je i tada prvi put rekao mama.
Sta se desilo nemam pojma ali od tada bukvalno spava samnom. Bice veselo kada dodje beba[sm=smiley36.gif] jos samo i nju da naucim kod mene a ja cu na plafon, nema druge[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (27.6.2015 6:39:58)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Emice ne valja kad pises da si se naspavala, sledecu noc odma prave zurku [sm=smiley36.gif]
A. vec duze vreme ima zanimaciju, gricka nokte, cak i na nogama [sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>