Mariya -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (12.6.2015 21:54:30)
|
Dobro veče mame!!! Uspela sam da pročitam šta ste pisale čak nekoliko stranica unazad!!! Nema me ovih dana, virnem nekad na neke teme, prokomentarišem, a ovde nikako da pišem jer ovde pišem izveštaj barem 15 minuta[sm=smiley36.gif] Vidim deca nisu primljena u vrtić[sm=smiley13.gif] Kod nas nema takvog problema, mesta ima, ali ja neću da upisujem ni L ni H. Imam svekrvu, ona planira da ih čuva iako je nisam ni pitala, a moj muž je 95% siguran da će dati otkaz od septembra i ostati kući sa decom. Imamo još 2 meseca pa ćemo videti. Novost kod nas je da H. zna da tapše. Preslatka je. Vidim da je rupica na desnima na mestu gornje 1.ce sve veća, nadam se da će izaći brzo pa da najzad spavamo. I dalje mi se budi 2-3x po noći. Urniše me dete[sm=hudicek1.gif] Rezervisali smo smeštaj, u julu idemo u Mađarsku u jedan akvapark, to će nam biti letovanje (mm misli da je H premala za more[sm=smiley24.gif])pa ćemo na more sl. godine. I sad se već u glavi pakujem, jedva čekam[sm=zz_dance.gif] Ne znam kakvo je vreme kod vas, danas je prvi put radila klima ceo dan, pretoplo je bilo, nismo ni izlazili. Što bi moja Lu rekla, ispekli bi se kao kolači[sm=smiley1.gif] Wiv, kako tvoja alergija? jesi li još na dijeti i lekovima? A o mužu ću na temi[sm=jezicek.gif] Nadam se da su vam dečica dobro. Odoh da spremam kuću. Laku noć.
|
|
|
|