Mariya -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (14.6.2015 17:02:37)
|
Dobar dan mame!!! H i ja sam e kući, Lu i tata su odišli u banju da posete dedu. Malopre sam ručala a sad pojela sladoled. Pa se posle čudim što sam debela hehehe!!! Mada, vaga je sišla na 58, nekad bude i 57, još malo da smanjimo podoje pa mogu da korigujem ishranu i dodjem na devojačkih 55[sm=zz_biggrin.png] Emice, nek je tvoja baba živa još 87 godina!!! BAš mi je drago što je tako zdrava, mi nažalost nećemo doživeti njihove godine, sigurna sam. Eto moja mama živela 51 god[sm=smiley19.gif] a ja se nadam da ću barem doživeti unuke i poživeti toliko da pomognem svojoj deci oko njih, jer ona nažalost nije doživela ni da vidi svoju prvu unuku[sm=smiley19.gif] A sad lepe vesti: H izašao 3 zub, leva gornja jedinica[sm=bravo.gif]a desna se providi, mislim da će ona za dan-dva. Pa valjda ćemo onda da prespavamo bar jednu noć, da se odmorim kao čovek!! Kod mene klima radi, napolju je pakleno, ja čekam ovo zahlađenje koje najavljuju pa da krenemo u skitnju. Planiram ove nedelje za Segedin, Subotici i Bečej. Što se tiče nabavke, mm i ja to naizmenično. Obično ja jednom mesečno pokupujem veći deo a on dokupljuje ono što ne može dugo da stoji - mleko, voće, povrće sa pijace. Kad god možemo idemo zajedno. Nama je to razonoda, mi uvek uživamo u kupovini, pogotovo ako povedemo i dečicu. Lu voli da kupuje a Lenči da razgleda, njoj je to još novo[sm=smiley1.gif] Branki, nema te, da brzo ozdravite. Nema ni drugih mama, ljiša sigurno radi, vrednica[sm=smiley1.gif]Sanjica, a Klarite i Olge nema mesecima čini mi se?
|
|
|
|