Trcosava -> RE: Razgovori mama 06/2015 (chat) (10.6.2015 8:04:08)
|
Di ste mameeeeee!!! Dete mi bojkotuje sisu, neće da sisa tj da sačeka da nadođe mleko, i tako juče skoro ceo dan nije sisao. Jutros obe puuune, pa sisao obe u 6 i nastavio da spava. Juče kasno popodne krenu kiša kod nas i bogme pošteno ga ohladilo. Barem sam ok spavala i ne znojim se već 2 noći (od kako se pokrivam ćebetom, do sad je bio jorgan). Sutra Luka na kontrolu težine, a Ana na kontrolu holesterola (kao sa 5 god im proveravaju holesterol, da se vidi da li imaju problema). Muž je sutra slobodan, nadam se i u petak. Woohoooo 4 dana neću biti sama. Samo da nas vreme posluži, pa možemo malo u šajc. Sutra i roditeljski sastanak za pred školu. Eco, Ivka - crkoh vam od smeha. Ja ne šizim od komaraca, ali me zato mušice izluđuju. Još sinoć, krenu da duva, a neko je pred kišu posipao gnoj po travi - jaaaaaaaaaoooooooooj kako to smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiii I taaaako. Imam 4 žulja Bser obukla nazuvice na duboke patike, pa napravim žuljeve na obe noge. Onda, da ne bi pravila veće sranje obujem japanke (koje su kao anatomske, a tamo na mestu gde su jastučići imaju neku izbočinu) pa napravim žulj na jastučetu na desnoj nozi, a između palca i onog do njega na levoj nozi. Dečica da što pre ozdrave. Sorči na dugom postu, ali ne znam kad ću opett sednem [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|