Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:32:21
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak proso,banana i kruska.Rucak makarone,brokuli,tikvica i spinat
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 25.2.2017 7:24:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak jabuka i kruska sa gotovim pahuljicama, rucak piletina, brokoli, karfiol, makarone. Za veceru verovatno neko povrce sa zumancetom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 25.2.2017 20:53:21
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak proso jabuka i kajsija..Rucak zumance,spanac, sargarepa , belo pilece. Vecera palenta sa malo kajmaka..
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 26.2.2017 6:32:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak jabuka i visnje sa prosom, rucak piletina, bundeva, cvekla.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 26.2.2017 20:26:15
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak sljiva i zitarice. Rucak teletina, spanac i krompir. Vecera kacamak ..
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 26.2.2017 21:21:39
|
|
|
|
emicaa
|
ja nemam pojma sta je David doruckovao,mm mu je nesto spremio a ja sam spavala za rucak piletina,mrkva i karfiol,vecera neka kupovna kasica
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 27.2.2017 12:02:35
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak zitarice plus suve kajsije i jabuka, ovo obozava! Rucak sad pripram bundevu, pirinac i teletina.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 28.2.2017 23:06:05
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak griz,banana i malo jabuke. Rucak neka gotova kasica sa lososom, pih kako jak miris a on sve pojeo. Vecera, pirinac, teletina , bundeva
< Poruku je uredio Duškić -- 28.2.2017 23:07:37 >
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 1.3.2017 21:19:56
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak banana , jogurt i zitarice. Rucak piletina, brokoli, krompir, sargarepa. Vecera palenta.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 1.3.2017 21:24:49
|
|
|
|
emicaa
|
dorucak griz.Rucak karfiol,mrkva i pileca dzigarica...uopste mu se nije svidjela.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 10:14:07
|
|
|
|
emicaa
|
Juce:dorucak proso,suve sljive i kruska.Prvi pokusaj rucka piletina,slatki krompir i avokado.Malo je falilo da pocne povracati.Zaova mu onda dala mlijeko.drugi rucak kupovna kasica,mrkva,pasta,paradajz i sunka. Danas:dorucak cokolino,rucak piletina,bundeva,i slatki krompir.Za veceru vjerovatno zitarice za laku noc
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 10:22:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emice i ja bih povracala od avokada. Boljr ga mesaj sa bananom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 12:03:35
|
|
|
|
emicaa
|
Ma necu vise uopste mjesati inace stvarno sve jede ali ovo i na stigaricu je imao reakciju kao da mu otrov dajem
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 12:18:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, ja sam avokado mesala samo sa bananom, ali nije oduševljena ni tom kombinacijom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 12:19:36
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR dorucak griz.Rucak karfiol,mrkva i pileca dzigarica...uopste mu se nije svidjela. Emice , moj sin ima nagon za povracanje od pilece dzige..Kakve face je prAvio malo na silu i nisam ni forsirala da jede.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 12:29:07
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic pa necu ni ja,probali smo i to je to. Ivana ma avokado je ruzan,meni se povraca od njegovog ukusa.Ne znam sta mi bi ni da mu pokusam dati kad niko od nas to ne jede
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 12:34:05
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR dorucak griz.Rucak karfiol,mrkva i pileca dzigarica...uopste mu se nije svidjela. Pa nije dete blesavo da jede dzigericu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 14:37:54
|
|
|
|
emicaa
|
Misu zasto da jede pilecu kad cijelu noc jede moju
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 20:01:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hahahha joj vi ste sasave... mi jos nismo probali . Emice i ostali sto ne maskirate tu duigu nekom kombinacijom i nece se.ni osetiti. Ja uvek tako kad nesto manje voli i sve pojede.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 3.3.2017 22:32:50
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak banana i zitarice i kabuka. Rucak brokoli, zumance , sargarepa , maslac..Vecera palenta
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.3.2017 7:58:37
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak suve slive i zitarice vise vrsta hipp..Rucak blitva, batak, pirinac i krompir. I pecem bundevu.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.3.2017 21:27:25
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic postavi sticker,stalno gledam koliko ti beban ima mjeseci ja opet ne znam sta je David doruckovao,mm mu je spremao. Rucak makarone(sa jajima naravno ) bundeva i keleraba. Za veceru zitarice za laku noc
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 5.3.2017 23:13:05
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Duskic postavi sticker,stalno gledam koliko ti beban ima mjeseci ja opet ne znam sta je David doruckovao,mm mu je spremao. Rucak makarone(sa jajima naravno ) bundeva i keleraba. Za veceru zitarice za laku noc He, kako i gde
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 7.3.2017 2:02:33
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak zitarice, kajsija. Rucak pirinac, sargarepa, blitva, teletina. Uzinica Nestle desert...Vecera krompir i maslac i malo zumanca.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 7.3.2017 10:38:40
|
|
|
|
emicaa
|
Duskic,pogledaj OVDE u temi. Dorucak griz,mango i banana.Rucak ce biti teletina,jos ne znam sta cu uznju dodati
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?