Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.2.2017 8:01:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa bananom, rucak zumance, karfiol, šargarepa i crni luk.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.2.2017 8:30:38
|
|
|
|
Duškić
|
Hm, bas citam k'o sta sprema, da ulovim neki ideju...Mi za dorucak zitatice i kajsiju. Za rucak ,spanac ,krompir , sargarepa i pola zumanceta, ja mu dodam malo maslaca, to bas voli. Za veceru jos nemam pojma
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 11.2.2017 8:48:52
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Makarone sa sirom. Ja ovu poruku uopšte nisam videla E, to ce biti veceras za veceru 😘 I ja dodajem maslac, svakom rucku.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.2.2017 8:31:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Za doručak Frutolino, rucak cvekla, makarone, crni luk, karfiol.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.2.2017 15:15:18
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak zitarice sa kruskom. Rucak mrkva,tikvica,bundeva i piletina. Kad se uvodi zumance?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.2.2017 16:07:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa po tabeli sa punih 9 mes. Mi smo evo sad skoro tek, a za par dana punimo 9 mes.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.2.2017 16:44:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Emice, mi danas devet meseci, uveli smo zumance pre dve, tri nedelje.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 12.2.2017 16:44:57
|
|
|
|
emicaa
|
a koja je svrha tako uvodjenja kad vec jede tjesteninu sa jajima
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 13.2.2017 11:10:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Pa, Emice, moja nije jela testeninu sa jajima Mi smo doruckovali makarone sa jogurtom, rucacemo piletinu, crni luk, spanac i bundevu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 13.2.2017 11:23:01
|
|
|
|
emicaa
|
Ivana vidis kako sam ja sebi ustedila vrijeme.Vidjeces kad mu ujutru napravim kajganu za dorucak Dorucak proso i jabuka,ostalo smisljam
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 14.2.2017 21:47:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle sa suvom kajsijom,rucak teletina, šargarepa, spanac, vecera palenta sa pavlakom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 14:37:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak banana i gotove pahuljice. Rucak cvekla, grasak, makarone. Emice, gde si, bre? Ja ostala u ovoj temi zbog tebe, a tebe nigde
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 18:25:35
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak 7 vrsta zitarica + breskva. Rucak komadic belog mesa, krompir i sargarepa i malo luka ...uzina Nestle dezert. I vecera Hipp neka inst. kasica..
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 18:26:13
|
|
|
|
Duškić
|
Sutra krecemo sa uvodjenjem 1/8 zumanceta. Napunili 7 mes.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 18:41:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, u sta si mislila da ubacis bebi seme od koprive? Jel si kupila mleveni?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 19:24:57
|
|
|
|
Duškić
|
Ehej ..kako brisem ove poruke, kako mi je otisla ova poruka prethodna , pojma nemam. Mi smo zumance vec uveli, polovinu je vec jeo..ovo mi je neka stara..kako je iskopirah. Pojma nemam.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 21:18:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, koja ti je poruka dupla? Ne mozes da brises poruke. Sanjice, htela sam poruku o koprivi da postavim u temi Gvozdje kod beba pa sam obrisala odavde. Da, da, kupila sam u zdravoj hrani mleveno seme koprive. Razmišljam da joj ubacim u povrce sutra.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 21:32:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Pretpostavljam da ne treba da potapas jer je mleveno kao sto ja ne potapam mleveni lan.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 21:59:27
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, logicno je Hvala ti. Nadam se da ce hteti da jede. A i skuvacu joj caj i dati malo.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 15.2.2017 22:02:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nemoj puno da joj stavljas. Manje od kasicice. Ima neki recept sa tim semenom od koprive i sa medom. Nije lose da se jede kao preventiva. Ali ona je jos mala za med.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 8:51:47
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Stavicu joj cetvrtinu kasicice danas. Da, citala sam te recepte, cekamo godinu da uvedemo med. Doručak proso sa jabukom i suvom kajsijom, rucak zumance, crni luk, karfiol, bundeva i malo semena koprive. Za veceru makarone sa sirom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:01:54
|
|
|
|
milicicak
|
Ivana, mnogo ti je cetvrtina kasicice za pocetak. Stavi joj prstohvat kad izblendas kasicu pa polako povecavaj. I zasto joj ne dajes meso za rucak svaki dan? Nema veze sto jede zumance. Meso za rucak, zumance za veceru
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:02:35
|
|
|
|
Duškić
|
Hm, moracu i ja to sa koprivom. Dobili smo Referum. Za dorucak palenta i kajsija. Za rucak blitva, krompir, maslac , pola zumanceta.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:20:29
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Milicicak, hvala, stavicu onda tako. Pa, otkud znam, rece doktorka meso tri puta nedeljno . Pojacacu onda meso. Zumance tri puta nedeljno?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:34:20
|
|
|
|
milicicak
|
Ivana, meni je nasa dr rekla da mogu meso svaki dan a ja samm googlala i googlala i nigde sem kod nasih pedijatara nisam nasla preporuku da se zumance daje umesto mesa, sto je i logicno. Zumance je prevashodno izvor zdravih masti a meso proteina. Mini buba je jela crveno meso svaki dan za rucak a zumance sam joj davala za veceru svaki drugi/treci dan. I sad gledam sta jedete, ishrana joj je bas bogata gvozdjem. Kako stojite sa ks?
< Poruku je uredio milicicak -- 16.2.2017 9:35:42 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dojenje: "Bubuljice" na bradavicam...Neverovatno je koliko priroda pažljivo brine o svakom detalju! Pogledajte video o tome koliko su važne te sitne tačkice ...
Anketa
Бррррр....
пеперутка16
Да ли сте се икада сусрели са нечим непознатим на било који начин, са било чим натприродним нама људима?! Духови, ђаво, шејтане.....