Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:46:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivancice, mi smo svaki dan jeli meso. Prvi put to cujem tri puta nedeljno. Ona je beba. Zumance mozes da kombinujes za dorucak ili veceru.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 9:53:39
|
|
|
|
Duškić
|
Milicicak, pa i meni je dr rekla kad dajem zumance ne meso..Mada se meni desavalo da dam i meso nije strasno.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 16.2.2017 10:17:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uvescu onda meso svaki dan. Krvnu sliku smo radili krajem decembra, hemoglobin je bio 109, a 110 je granica. Referum treba da pijemo do kraja februara, a kontrola tek sa godinu dana.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 17.2.2017 21:14:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak griz sa bananom, rucak junetina, krompir, brokoli. Rucka je pojela samo par kasika, pa je posle dobila krusku. Vecera makarone i zumance, bilo je previse gusto pa sam dodala malo kuvane jabuke.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 16:48:14
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak proso,malo banane i svjeza jabuka. Rucak ostatak prosa,cvekla i pileca prsa. Sta od mesa pored piletine i teletine smije ruckati,kad se daju pilece dzigarice?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 17:54:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas smo imali isti meni Mozes junetinu i curetinu, ja bih odavno dala dzigericu al nemam nista domace kod mene u oklini
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 19:09:49
|
|
|
|
Duškić
|
Ivana, bas i ja pojacavam ovih dana hranu tj. Namirnice bogate gvozdjem, poceli smo Referum po 3ml nam prepisala dr. Dorucak proso i breskva. Rucak zumance, brokoli i sargarepa.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 19:27:42
|
|
|
|
emicaa
|
Anck ni ja nemam domace,nema gdje meso nabaviti.Povrce mogu ali ovo ne.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 18.2.2017 21:50:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, uzmi vitamin C za decu u kesicama i razmuti u malo vode, i odmah posle sirupa i to nek popije. Mleko i mlečne proizvode nemoj davati dva sata pre i dva sata posle namirnica bogatih gvozdjem. A i sirup dajem minimum dva sata pre ili posle mlecnih proizvoda. Doručak griz sa bananom, rucak gotova kasica od piletine, sargarepe, krompira i ja sam dodala zumance u to. Vecera palenta sa jogurtom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 17:31:12
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak mango i zitarice.rucak opet cvekla,slatki krompir i bundeva.Pojeo je sve,cak sam mu posle dala i puding jer mu je bilo malo za veceru cu vjerovatno palentu,ali nisam mu do sad davala pavlaku pa se dvoumim
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 18:21:51
|
|
|
|
Duškić
|
E pa uzecu mu vitamin C, hvala Ivana. Sad ce mlada kopriva pa ce da se sredimo sa tim gvozdjem. . Dorucak sljive i zitarice, rucak dziga i sargarepa i malo praziluka. Uzina Nestle dezert. Vecerica mlad kajmak i palenta. Stigao nam mlad kajmak sa sela ...da vidite kako se obradovao malac...samo mljacka. Ps. Sad zavrsio klopu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 19.2.2017 19:43:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anck ni ja nemam domace,nema gdje meso nabaviti.Povrce mogu ali ovo ne. Pa kao sto nama nasa dr. rece ako nemam domace provereno bolje i da ne dajem.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 20.2.2017 8:29:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane, rucak junetina, šargarepa, tikvica.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 8:07:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak griz i banana, rucak kao juce,vecera verovatno makarone i zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 8:35:04
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak 7 vrsta zitarica plus bockica. Rucak teletina, blitva , pirinac .
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 21.2.2017 10:09:51
|
|
|
|
emicaa
|
Dorucak kruska,suve sljive i zitarice.Rucak teletina,brokuli i karfiol.Za veceru jos nemam plan
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 22.2.2017 8:28:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa visnjama i bananom. Rucak junetina, krompir, bundeva.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 22.2.2017 8:37:04
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak, zitarice i banana. Rucak zumance, sargarepa, krompir, luk. Uzina.Nestle dezert. Vecera teletina, blitva, pirinac.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 7:53:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak proso sa visnjama i kruskom, rucak blitva, krompir, šargarepa, zumance.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 8:00:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana, nikako da te pitam kako je prodla visnja?
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 23.2.2017 8:17:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, fantasticno, bas joj se svidja :)
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 8:48:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak visnje i banana, rucak junetina, blitva, krompir.
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:28:20
|
|
|
|
Duškić
|
Dorucak griz i kajsije, rucak curetina , praziluk, pirinac , sargarepa.(sa dodatkom mladog kajmaka)
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:28:57
|
|
|
|
Duškić
|
A da grickamo i plazmu po malooo
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 6-9 meseci -V deo 24.2.2017 10:32:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, u postu imas opciju Uredi, tu mozes da izmenis poruku tj. dodas ako si nesto zaboravila da napises.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?