wivern -> RE: Važno je i tvoje mišljenje na temu - Bezbednost dece tokom vožnje! (23.5.2015 1:19:09)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sada nešto kontam, mi smo dok smo bili klinci imali folciku, bubu, i svakog leta smo krstarili po celoj bivšoj Jugi, upakujemo se, tata upali auto i krenemo od Bara pa do Trsta obalom Jadrana, pa nazad preko Plitvica. Prvo nas dvoje pozadi (srednji brat i ja) pa kada se rodio i drugi brat, onda nas troje dece pozadi. Koliko se sećam, nije bilo vezivanja ni autosedišta, sada mi to strašno deluje. Dunjci da, ali smo tada imali i kulturu u voznji, i dosta manje saobracaja tj automobila uopste. Tad su se postovali saobracajni znaci, ogranicenja brzine sad da pitas 10 vozaca sta predstavlja pesacki prelaz 3 ce mozda znati. Meni je AS pod obavezno jer ima gomila ludaka u vozilima, na zalost tu ulaz i masa zena koje vidjam kako seku, preticu, divljaju i taman posla ako bi mi stale na pesackom prelazu kada sam sa kolicima. Necu bre da razmisljam da li ce neko od njih da me zvekne, ne daj boze, dovoljno da mi malisa sleti sa zadnje klupe i da se izubija a kamoli nesto vise. Ovako on vezan, mi smireni.
|
|
|
|