RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 20:58:12)

IZVORNA PORUKA: mimi_buba

Ali kažu da te guralice loše utiču na formiranje stopala pa deca gaze na unutra. A vole naravno [sm=smiley1.gif]

Nisam to znala,ali evo prvo dvoje imaju skroz ok stopala,od pocetka na sistematskom sve ok,nisu puno vozili te autice,ni nemamo ih,vec sam pisala ,ja sam mislila na one male igrackice,na stapu[sm=smiley1.gif] sto se guraju ispred sebe.

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 22:34:02)

Spominjali ste igraonice i prvi odlazak tamo. Za Akija je to bio traumatično. Ušao je u onaj lavirint i onda se izgubio i počeo da plače.Doduše jeste bio mali nije ni dve godine imao, ali ušao je pre nego što sam stigla da ga odgovorim. Kasnije je to bila druga priča.
A što se tiče guralica mi nismo kupovali ali njihova braća od tetke tj. moji sestrići su imali dva "Kara" [sm=smiley1.gif] Tako su ih oni nazvali zbog reči kola na engleskom (car) i Kar ostade kar i dan danas. E onda su se Aki i Uki (sestrić koji je Akijev vršnjak) trkali na nizbrdici kod babe i dede i non-stop su ih vozali tako da su se baš bili izveštili. Na kraju nizbrdice su inače stepenice pa vi sad vidite šta je to bilo. Zagrađivali smo ,dežurali da ne bude plačke. Ali stvarno su se naigrali sa njima. Aki je to leto napunio dve godine.
Ika je kar dobio za 2. rođendan i to nam je bila glavna igračka na selu ali su nam ga na kraju ukrali [sm=smiley13.gif] u Beogradu

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 22:39:56)

Koliko oni danas imaju svega,mi nismo,a nista nam nije falilo. Da li cu uspeti da cerki objasnim da smo ziveli bez interneta i mobilnih telefona? Bas o tome razmisljam dok pricamo o guralicama,automobilima,biciklima sa i bez pedala...koliko cuda! :-) Da li je to dobro za nase dvogodisnjake? Hm...moj mis spava,zaspala je dok sam sestri otkucala poruku,ni keks nisam rekla :-) Umorno pilence :-)

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 22:49:22)

Svakako da nije dobro. Mada ja moram da se pohvalim da moja deca rastu bez mnogih od tih stvari u kući. Kompjuter ne pipaju, ponekad slušamo pesme, pustimo neki crtani, tv gledaju ograničeno, a sad kad je lepo vreme ni ne uđu u kuću do devet sati. Sve je stvar navike.
Eto i to me podseti. Bili smo kod babe tj. moje mame kada je Arči imao nešto manje od dve godine. Tu je bila i moja strina. Aki se igrao neke izmišljene igre , čini mi se da je kao bio prodavac pa kao daje pare pa vraća kusur i tako...A sve sa izmišljenim rekvizitima. A moja strina je tada prokomentarisala kako odavno nije videla da se neko dete tako lepo igra.

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 23:51:01)

Moram da pohvalim svog malog bebana.
Danas smo se sisali i ni jednomnije zaplakao ili zakenkavio.
Kao pravi veliki decak je seo i osisao se[sm=smiley1.gif]

marketing RR -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 14:38:53)

Evo spiska najvrednijih Nestle devojaka, koje molimo da nam na pp pošalju podatke (ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona),najkasnije do 11.6.2015.

Čestitamo [sm=bravo.gif]

P.S. obradujte nas sa fotkama [sm=smiley1.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1f/vj/3BAdedpu/konacan-spisak.png[/img]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 14:41:57)

Presrecna sam :) Hvala mnogo! Kako cete tek obradovati moju ljubav malu! Hvala mnogo!

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 14:44:57)

Mame, cestitam!

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 15:08:05)

Presrecna ! Nisam se nadala bas prvom mestu..
Devojke, bravo ! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala RR i sponzoru,moja Teodora ce bas lepo ruckati ! A malo ce se i ovi stariji klinci ogrebati [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 17:36:00)

Cestitam svima [sm=bravo.gif]
Moje smizle su velike za Nestle zitarice,vole ove dezerte ali dok bi stigli do nas sigurno bi se pokvarili.A i ja sam ucestvovala samo da bih mogla da svoju nagradu poklonim jednoj predivnoj zeni koja je skoro dobila svoju cetvrtu srecu,tako da ja paket zelim da prosledim Serpici.
Nadam se da imate njenu adresu i da ce je neko obavestiti.
Serpice neka klinci uzivaju u Nestle paketicu [sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif]

amdn -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 21:15:19)

Mame cestitam svima,[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Hvala RR je odlican sa svojim divnim tekstovima i igrama i savetima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
i Hvala sponzoru, pojescemo sa slascu sve Nestle proizvode[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 21:17:39)

Hvala puno rr! Nasa Una je velika , i mi cemo nas paketic proslediti wiwern i drugaru Maskimu, prosledicu vam njihovu adresu u pp

serpica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 21:50:46)

IZVORNA PORUKA: veselica

Cestitam svima [sm=bravo.gif]
Moje smizle su velike za Nestle zitarice,vole ove dezerte ali dok bi stigli do nas sigurno bi se pokvarili.A i ja sam ucestvovala samo da bih mogla da svoju nagradu poklonim jednoj predivnoj zeni koja je skoro dobila svoju cetvrtu srecu,tako da ja paket zelim da prosledim Serpici.
Nadam se da imate njenu adresu i da ce je neko obavestiti.
Serpice neka klinci uzivaju u Nestle paketicu [sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif]

Jaooo Veselice draga,ja tek sa vidim ovo,nisi trebala draga,hvala ti od srca,bas si me obradovala i rasplakala,Toma ce najvise da se raduje...hvala ti jos jednom[sm=smiley31.gif]

Kata90 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 21:53:53)

Cestitam,i lepo od vas sto ste prosledile paketice[sm=bravo.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 22:41:39)

Veselice i UM,odusevile ste me svojim gestom ! Divne ste !

wivern -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 23:05:24)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Hvala puno rr! Nasa Una je velika , i mi cemo nas paketic proslediti wiwern i drugaru Maskimu, prosledicu vam njihovu adresu u pp

Kakav drugar, mi smo vec isprosili snajku [sm=bravo.gif]
Divna si [sm=zz_inlove.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 23:38:51)

UM ,Veselice divan gest[sm=bravo.gif] Nama će paket stići u pravi čas jer upravo krećemo sa čvrstom hranom[sm=bravo.gif]
Hvala rr i sponzorima [sm=smiley31.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (5.6.2015 23:47:32)

Bas smo srecni[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] hvala puno na nagradi....[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Drugari cestitam i vama i nek se nasi malisani lepo slade[sm=smiley36.gif]
Cestitam svima.....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (6.6.2015 9:47:04)

Cestitam svima drugari, hvala rr, sponzoru i bas se radujemo ![sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (6.6.2015 17:16:53)

Divna nagrada, klinci ce da se slade[sm=bravo.gif]
Drugari cestitam[sm=bravo.gif] i hvala RR i sponzoru na ovako divnoj nagradi[sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (6.6.2015 17:26:24)

Cestitam dobitnicama [sm=bravo.gif]
I [sm=bravo.gif] [sm=smiley20.gif] veselica i UM

MakiJ -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (7.6.2015 13:42:24)

ja mislila da nemamo sanse, nisam uspela da pisem mnogo bili bolesni a jos I zubici.
bas sam sretna!!![sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (9.6.2015 9:51:02)

Serpice drago mi je da sam te obradovala [sm=smiley31.gif]

marketing RR -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.6.2015 17:40:43)

Paketi se upravo spremaju i sutra šalju [sm=smiley1.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/1Q/5Z/2kV5BUvb/img0414.jpg[/img]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (11.6.2015 18:54:06)

[sm=bravo.gif] jupi,jedva cekamo !!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>