RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (2.6.2015 15:07:29)

Sad listam ovu temu pa vidim da sam preskočila temu malih brljivica i brljivaca a i Akija sam stavila a iku sam preskočila. Evo jedne Iskonove slike kada je imao godinu i pet meseci, vidi se da se sam služio [sm=smiley36.gif]
Hvala Bogu da je bilo toplo vreme pa nije bio obučen!

[img]http://www4.slikomat.com/13/0602/kaj-DSC004.jpg[/img]

Slika uvek govori više od reči [sm=jezicek.gif]

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (2.6.2015 15:17:04)

Secer,nemam sta drugo da kazem ! [sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (2.6.2015 15:58:04)

a joooj kako smo musavi[sm=smiley36.gif]meden je

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (2.6.2015 16:03:23)

Bas je meden [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]i moje dete je danas bilo ovakvo dok je samo ruckalo tj.pokusalo da rucka Nestle dezert i naravno vanilu....Ave mi zao sto nemam tel.da ga slikam jer ovih dana svasta radi....
Prvi put se danas zagrabio za keks pa je uzeo 3 odjednom a mamu je iznenadio kad je trazio jos supicu... njam,njam[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (2.6.2015 17:36:44)

Moje se nisu nesto plasile grmljavine,S. se ponekad sakrije ali je vise zanima da joj objasnimo sta je to i zasto je tako bucno [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 0:38:40)

Auuu al se umazao[sm=jezicek.gif]
E zato obozavam leto, budu samo u peleni, umazu se, stavis ih pod tus i milina[sm=bravo.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 7:32:39)

Moja kad se umaze (a umaze se i ona skoro,pa ovako...mada, priznajem, tvoj prednjaci, Anarunika) [sm=smiley36.gif], ona praaaaaavac ode u krevet, nabije glavu u jastuk i brise se [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ne podnosi da bude zamazana, ako je nesto isflekano, odmah skida... Ali, od jogurta ne brise BUKOVE, njih voli :)
Ja obozavam ovakve slike, mnogo su mi medeni kad su ovakvi [sm=smiley8.gif][sm=smiley8.gif]

dijana1* -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 8:35:21)

U nedelju smo isli kod mojih na peceno prase i naravno na kraju torta.
Kosta se odusevio i dete (1.5 godinu) pocelo da vice tooottaaaa , tota, tota...[sm=smiley36.gif]
Prvoje bio fin i strpljiv i dozvolio da ga ja hranim, a onda je uzeo stvari u svoje ruke i poceo rukama da grabi. Jaooo kako je bio musav i smesan[sm=smiley36.gif]
Vec sa godinu dana je naucio da cim se isprlja trci u kupatilo da ga umijem i opere ruke.

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 8:59:04)

Aki je juce ponovo liznu sladoled ali iz moje kasicice posto je Quattro u pitanju i uzeo je malo vise a on naravno leden napravio je takvu facu[sm=zz_eek2.png] a posle je duvao da ga ugreje [sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 9:32:58)

ahahahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahha isto! Ma, mnogo su smesni! Bilibib, tacno znam na sta mislis kad kazes TAKVU FACU! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

A znate sta kaze moja kad joj nesto novo ponudim da proba? Ne mogu da probam, boli me dupica. :) Nekad je boli noga. Nekad to nesto smudi, pa stavlja prste na nosic i vice pih,pih.[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 10:31:10)

Iskon ni dan danas nije mnogo drugačiji za stolom [sm=smiley36.gif] A glavno je brisanje rukavima1 joj poludim od toga.

A što se tiče brkova od jogurta to je kod nas bila isto fora zbog dede tj, mog oca. On nosi brkove i onda kad god su i jedan i drugi ,ali pre svega Iskon pili jogurt uvek su vikali: "Ja sam deda Miroslav"

Mala Elena -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 10:49:38)

I moja ima brkove od jogurta a najsmesnija je kada pije iz siroke solje . Redovno umoci i nosic i onda joj se naravno smejem .[sm=smiley36.gif]
Inace , naucila je pre oko mesec dana da mase i sada mase svakom ko krene i otvori vrata!

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 12:07:03)

Pa fino dete ME [sm=smiley1.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 12:29:20)

ME, posle mahanja na red dolazi i slanje poljubaca [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sto se tice toga sta svakom radi (kao sto tvoja svima mase), moja svakom pokaze dva prstica i kaze JA IMAM DVE GODINE! Svakom! Prvo to kaze, pa tek onda ime i prezime, to bas ako je pitaju...ali, godine svima kaze. I to namesti pet prsta, pa onda drugom rukom preklopi tri [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Sad se nesto naucila da odmah pokaze dva i to joj je valjda interesantno.[sm=smiley36.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 12:38:24)

Ika do skoro nije znao da kaže koliko ima godina, a malo pre toga je naučio da pokaže. A Arči je svoje prvo ispoljavanje zainteresovanosti za matematiku iskazao u ovom periodu. Prvi brojevi koje je spominjao bili su pet i nula. I kada sam ga naprimer pitala "koliko me voliš "a on kaže pet-nula. Mnogo mi je bio smešan i sladak[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 12:41:34)

A moja 5 i 12. Idi, mama, i dodji u 5...ili - deda da dodje u 12...ili - nije mrak, sad da vidim (pa ode da gleda na sat) i kaze 12 :) Smejurija :) A znamo da brojimo ( i na engleskom) do deset, s tim sto nam posle deset ide 12, pa 15. :)

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 12:57:23)

U svaka čast ona već i sa dvocifrenim brojevima barata! [sm=smiley36.gif]
Ma šou sa njima, ko bi se svega setio!!!

veselicaa -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 14:22:42)

Moja S.je kada je imala oko godinu i po.dve pricala i pokazivala da ima 5 godina,zbog A.koja je tada imala toliko [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 14:27:04)

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

I moja ima brkove od jogurta a najsmesnija je kada pije iz siroke solje . Redovno umoci i nosic i onda joj se naravno smejem .[sm=smiley36.gif]
Inace , naucila je pre oko mesec dana da mase i sada mase svakom ko krene i otvori vrata!

A moje dete je naucilo da salje poljubce i sada kada idemo ulicom ili po Marka u skolicu on ih deli svima,a ljudi iznenadjeni i odusevljeni sto im beba salje poljubac,prilaze da ga pomaze a on sve vazan i hepi[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a mami sve lepo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 14:30:15)

IZVORNA PORUKA: veselica

Moja S.je kada je imala oko godinu i po.dve pricala i pokazivala da ima 5 godina,zbog A.koja je tada imala toliko [sm=smiley36.gif]

Mi smo Akija ucili da pokaze palac kad ga neko pita kolko godina ima a mali kapira pa nekad bude [sm=smiley20.gif] a nekad okrene [sm=smiley21.gif] samo sto je uvek srecan dok pokazuje[sm=smiley36.gif]

tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 14:33:09)

IZVORNA PORUKA: veselica

Daaaaaaaaaaa, znam to, sto ona da ima 1,5, a sestra cak 5 [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Opasne su!

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 15:03:21)

hahahahaha, bas se nasmejah ! Podsetile ste me na dosta toga, ne mogu se svega ni setiti !
Sto se tice pokazivanja godina, to je isto i moj Dimi radio,koliko ima sestra,toliko ima i on [sm=smiley36.gif]
Bas danas komentarisem sa mamom,kako su po pitanju prljanja i musavosti dok jedu totalno drugaciji,Mima kao neka svinja mala, uvek se uprlja,pa cak i sada, dok je Dimi bas pedantan,ne daj Boze malo negde da se prospe ili da se uprlja dok jede,odmah na pranje i presvlacenje.Videcemo kada bude stariji sta ce da bude .

Brkove od jogurta,bilo cega sto moze,oduvek su bili odusevljeni i samo da bude sto prljavije kada je to u pitanju,kao da se takmice ko ce imati vece brkove[sm=smiley36.gif] ti osmesi sa jogurtnim brkovima su mi najsladji [sm=smiley1.gif]

Anarunika -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 15:18:04)

Mila vidiš, čovek obično pomisli da su devojčice urednije [sm=smiley1.gif] Mima je moj čovek! [sm=smiley36.gif]
A Dima će uvek biti takav, mislim da je to stvar karaktera a ne učenja.
Ja sam prase od uvek i koliko god se trudila nikada nisam uspela to da korigujem. Pa mi zato i glupo da na klince vičem kada se zaprljaju od hrane,ali moram malo da ih kanališem da ne odu u krajnost...

mila83 -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 15:41:15)

Hihihihi....a o pranju i skidanju fleka da ne pricam...Mima dok je bila mladja, stalno je govorila da njena mama moze sve oprati[sm=smiley36.gif] zato sto sam se trudila da je ne grdim jako kada se isprlja...pa decije je to....

Da se vratim na temu, kada je Mima imala 22 meseca,prvi put je bila u igraonici i vrticu,pa sam morala da joj objasnjavam sta je to, ko je vaspitacica itd....toliko joj se svidelo da je rekla blago vaspitacici,kad je to njena kuca [sm=smiley36.gif] jel mozemo mi tu da zivimo[sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (3.6.2015 16:58:13)

Ne mogu se tacno setiti ali i moj sin je mislio da ljudi zive u igraonici kada je, prvi put isao na rodjendanu...[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>