tekilica -> RE: Nestlé u maju nagrađuje najbolje forumaše! (4.6.2015 7:40:40)
|
Kad smo kod knjiga, mi imamo gomilu i N ih bas lepo koristi. Ja joj stalno citam i bajke i pesmice, ima dosta slikovnica, onih knjiga sa prvim recima, brojevima, bojama i ostalo. Bojanke takodje ima. Ja volim sto mi ona trazi da kupujemo knjige i nije mi zao novca da joj kupim koju god da izabere. One kvalitetnije cuvamo, mada ona trazi i njih. Zove ih VEEEEEEEELIKE KNJIGE i uvek mi spomene da ce biti dobra ako joj dam. Imamo i plave knjige, to su one Diznijeve, za njih mi kaze da ih nece cepati, jer to je preduslov. A ove druge, manje... uzme lutku u krilo i cita joj :) Najcesce prica ono sto vidi na slici, ali to je kao pricanje price :) Clan je biblioteke i tamo odemo, listamo one divne ogromne knjige, 3D...imamo finu biblioteku sa finim kutkom za dvogodisnjake, a pritom je i besplatno. Neeeeeeeeego... Kupili smo joj neki automobil Nody, juce ga je dva sata vozila na korzou, mozete samo zamisliti kako je vozila. Cas rikverc, cas napred. Cas ivica od trotoara, cas mamina noga :) Na nesto se naleti, nesto se pregazi...Sou je bio. MM je ucio da upravlja i tek se privikla na povratku do kuce. :) Ali, znate sta kaze kad ubrza malo vise nego sto bi trebalo? POLAKO, NEDO! Samu sebe smiruje i obraca se sebi u trecem licu, haos :)
|
|
|
|