vision -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (21.5.2015 12:46:27)
|
caos svima. ja ne citam redovno i ne pisem redovno, jer stvarno nemam vremena. ali vas izvestim s vremena na vreme o svom stanju. elem. u utorak sam skinula serklaz. mogu vam reci da samo skidanje ne traje duze od minut, dva, stavi spekulum i secne konac skalpelom, medjutim meni se bio malo usekao u grlic, pa ga je vukla makazama i to me bas bolelo, bol je jak, ali izdrziv. po skidanju serklaza sam otovrena 1.5 prst i grlic mi je dug 0.5cm. doktorka me nije primila u bolnicu, vec mi je rekla da dodjem u subotu ujutru, ako do subote nista ne krene i da cu se u subotu i poroditi. eto tako, ja sad cekam prekosutra... inace, beba je karlicno i dalje, ali idem na prirodan sa epiduralom, kao treci je porodjaj i ako sam ja insistirala na cr, kaze da nema potrebe, idem prirodno, pa ako bas ne bude islo dovrsice se rezom u spinalnoj anesteziji. bebac ima 3.100gr i potpuno se slaze sa terminom odredjenim ciklusom, medjutim posteljica je sazrela i to je to. nadam se da se nece pokrenuti pre subote. a da. osecaj po skidanju serklaza je cudan, kao da ce svakog trenutka beba da izadje, osecam pritisak. nema krvarenja i slicno. pozdravljam vas sve i cujemo se kad se porodim [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|