Valerie -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (20.5.2015 20:58:16)
|
IZVORNA PORUKA: sagitarius Pa nije onda cudo sto je meni stomak tezak.Nisam znala da bas tolikom brzinom napreduju.A kada ti je zakazan sledeci uz? za tri nedelje. to bi je bolja mera nego 4 nedelje [sm=smiley36.gif] bogami sagi, da racunas da imas skoro kilo beba u stomaku! diiivnoooo nego, kaze ovaj dr danas meni (samo bila na 4d, on me ne vodi) - ne bi trebalo da se ugojis vise od 10-12 kila. ja rekoh - pa ne znam bas, prosli put 15. kaze to je previse, da smanjimo [sm=smiley36.gif] ovo dalje nisam rekla ali mislim - razumem ja vas, ali razumite i vi mene [sm=smiley1.gif], ja viska nisam imala, a trebace energije i za dojenje i za "zivot", dobro je meni i 15 [sm=smiley36.gif] svaki put se sokiram koliko lekari iste specijalizacije razlicito misle, pricaju i savetuju. i tako sam srecna sto mi ovo nije prva trudnoca, sto me nije dotakao i niz drugih komentara. na primer insistiranje na neophodnosti amniocenteze samo zbog godina, iako sve izgleda super. kao i da je nifty daje samo verovatnocu (posto sam rekla da bih pre radila nifty nego amniocentezu da double i uz nisu bili dobri). itd itd
|
|
|
|