Lota -> RE: Trudnice (1-42) nedelja 05/15 [chat] (21.5.2015 8:48:25)
|
Dobro jutro! Ne stizem sve da iscitam, na poslu sam u guzvi, a kod kuce se trudim da to vreme koje bih provela za racunarom, malo odmorim. Inace, pijem utrogestan 3x200mg i sat nakon sto popijem pocinju vrtoglavice koje traju nekih sat, sat i po i tad sam kao pijana. Kad bi me neko pustio, mogla bih da prespavam ceo dan, poslednja dva dana sam spavala popodne, kad se uspava cerka, sto inace ne radim, ali sad sam bas osamucena i usporena. No, nista nije problem, ako je beba dobro, a ja i dalje brinem. Danas sam usla u 11. nedelju, trudnoca polako odmice, ali nikako da malo predahnem. Do skoro sam izvodila dete u setnju svaki dan posle posla, ali sad sam prestala da bih malo usporila tempo i manje trcala za njom, a zao mi je sto sam je zatvorila u 4 zida, mada u toku dana je uglavnom napolju kod babe i dede. Serpice, super si dogurala, kada sam se prijavila ponovo u cekalice, ti si bila na pocetku, a sad vec udaras finis, samo hrabro, sve si ti to vec prosla vise puta i bice sve ok [sm=smiley31.gif]. Odoh ja da radim, ovako osamucena, pa videcu dokle cu stici... sve vas puno [sm=smiley31.gif] i izvinjavam se na ovolimo postu.
|
|
|
|