Mariya
|
Dobar dan mame!!! Wiv, ja ti preporučujem taj šator, super stvar za plažu. Mi ga koristimo i kad idemo na bazen, potrpaš stvari u njega, pravi senku i kad je nema, a super je i za dojenje, samo legneš u njega i ne mora niko da te vidi da dojiš!! Ljišo vrednice, javi se ponekad Branki i ti se slabo javljaš... Kako su dečica?Kako je Boka, je li uticalo na nju putovanje, promena grada i stana? Von, bogte, ti otišla na more da radiš umesto da odmaraš Anita, stavila si tiker tvoja dečica skoro 3,5 meseca, kad pre? Dijo, ne znam da li ti idu u vrtić, probaj ako možeš da ih ne daješ bar mesec dana, izbegavajte drugu bolesnu decu, sad će i lepo vreme, prolazi sezona virusa pa će malo ojačati i oni. Daco, kad joj uvedeš više čvrstih obroka, lakše ćeš je ostaviti. Ja H dojim u 9, 12, 16 i 20 a između ima čvrste obroke i sad mi je super, mogu je ostaviti na čuvanje a ja pobeći do grada na 2-3 sata ili raditi nešto bez nje...sad je lakše i šetati i ići u goste, jer ako je gužva i galama gospođica neće da sisa, ali zato mnogo lepše jede čvrstu hranu. Kad god imamo goste, ona samo sedi u stolici i jede kao provaljena, zagleda se u ljude i samo otvara usta . A moje dete je inače od januara do maja spavalo od 23-09, bez buđenja i prošle nedelje je počela da se budi u 4, pa u 6 i u 8.15. U 4 je pdignem iz kreveca, obično podrigne, vratim je i ona nastavi da spava. U 6 bih isto mogla da je vratim, ali je onda podojim jer mi je žao, jer je sigurno gladna kad nije jela 7 sati, a kad je stavim pored mene ona zeva i traži sisu, srce malo, žao mi da joj ne dam. Ali pošto ovo postaje redovno, znači da će se opet vratiti na ovo noćno/jutarnje hranjenje a to baš ne bih htela. Jer onda ću za mesec-dva morati da je odvikavam.I šta sad da radim? nisam pametna... Uh ala sam se raspisala.. A sad odoh da uspavam bebče.
< Poruku je uredio Mariya -- 11.5.2015 16:20:48 >
|