|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
12.5.2015 12:02:43   
bubulence

IZVORNA PORUKA: eca89

Dobro jutro curice, kako ste? Evo mi smo od pola 7h na nogamauser posted image , e da moja cura hoce da ustane i onda se ljuti sto ne uspijevauser posted image . Bili smo juče na kontroli imamo7330g i 64 smo duge, super. Danas šetnjica, ljubm vas sve.

kako ste vi porasli!!! mi smo merili MAsu pre par dana ima 5300gr... duga oko 61cm

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 251
12.5.2015 12:06:45   
eca89
Da, bubi bas smo veliki, ali neka je hvala Bogu, juče se ona sestra ne može načuditi da ima 3 mjeseca, ali kad je velika rodjena, a prima joj se. P.S. Nedostaješ ovde mnogooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 252
12.5.2015 12:06:56   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Izvni Maslačak al seljenje u dečiju sobu nema veze sa spavanjem cele noći! Moja deca su najbolji primer! Džaba meni Nikola spava u svom krevetu kad se i dalje budi noću. Desi se da prespava celu noć, ali to je retkost. Ja sam se pomirila sa tim da mi se deca do treće godine bude noću i da ustaju rano. user posted image

Ema spava sa nama u sobi jos uvek, odnosno svi spavamo u jednoj spavacoj sobi, i ne budi se od prvog rodjendana... ali spava u svom krevetu. najcesce. nekad spava sa tatom... mislim da sve zavisi iskljucivo od deteta.
mi sve isto radimo sa Emom i Masom a totalno su razlicite...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 253
12.5.2015 12:09:15   
bubulence

Da, bubi bas smo veliki, ali neka je hvala Bogu, juče se ona sestra ne može načuditi da ima 3 mjeseca, ali kad je velika rodjena, a prima joj se. P.S. Nedostaješ ovde mnogooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
svracam koliko mogu user posted image ...
kolika je A bila na rodjenju?
Masa je inace jedna mala lenstina, sve je mrzi i samo bi spavala i sikila... eno je jos spava, bila je budna samo od pola 10 do pola 11...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 254
12.5.2015 12:11:17   
eca89
Bila je 4310g i 52 cm duga, moja spava, ali što se tiče jela, nije lijena, uvijek je rapoložena za jelo user posted image user posted image , medo mojuser posted image

Direktna veza do poruke: 255
12.5.2015 12:14:42   
Anoniman
Eco a moja U 4100 i 60 cm duga, ovo drugo ce biti oko 5kguser posted image

(odgovor članu eca89)
  Direktna veza do poruke: 256
12.5.2015 12:16:54   
eca89
Joj, UM mene je brat zezao stalno da ću roditi od 5kg, pa kaže nije puno ni fulao, drugo će biti sigurno 5kguser posted image !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 257
12.5.2015 12:18:45   
bubulence
da, ona je taman 1kg bila teza od Marije na rodjenju.
um ne mora da znaci da ce drugo biti vece, meni je M bila laksa od E

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 258
12.5.2015 12:21:54   
eca89
Da, bubi ona je rodjena teza u prosjeku 1kg od ostale djece, a dobija puno na mjesec , sad malo manje, ali stalno preko 1kg. Juče mi drugarica kaže da je njen sin sa 4mjeseca bio i kraći i lakši od nje sad. Dokt. mi kaže da je to ok, jer je samo dojim.

< Poruku je uredio eca89 -- 12.5.2015 12:22:38 >

Direktna veza do poruke: 259
12.5.2015 12:25:34   
Modessty
Samo da se javnem. Nikola noćas imao temperaturicu. 38, 3, pa jutros oko 37. Vodila ga kod dr, kaže verovatno je virus a i crveno mu grlo. Ćekasmo rezultate laboratorije.
Pozdrav svima!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 260
12.5.2015 12:27:56   
degu

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

ma dve godine to je sitnica hehehe...ako je tako ja imam jos manje od godine da izguram. Daj Boze al onda cu jos godinu odmora pa cu onda drugo. user posted image MOZDA! ahahahah...

Wow pa ti si se opasno priblizila spavanju user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 261
12.5.2015 12:28:03   
bubulence

Da, bubi ona je rodjena teza u prosjeku 1kg od ostale djece, a dobija puno na mjesec , sad malo manje, ali stalno preko 1kg. Juče mi drugarica kaže da je njen sin sa 4mjeseca bio i kraći i lakši od nje sad. Dokt. mi kaže da je to ok, jer je samo dojim.

ma n aravno da je ok, samo neka rucki i raste!
mod joooj, mrzim T... ajde neka sto pre prodje

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 262
12.5.2015 13:22:10   
mila83
Javi Mod sta je bilo,nadam se da nije neki jak virus i da cete brzo ozdraviti !

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

Direktna veza do poruke: 263
12.5.2015 15:34:09   
Kata90
dan mame,i moj sin juce dobio temp.38.5 bili kod lekara,ispisala je neke cepice koji nam nisu pomogli jer je do 6kila,a on ima vec skoro 9,pa sam uzela druge cepice i sad mu spala skroz temp.samo da se ne vrati.....ovako je sve ok,nezna se od cega je....odneli urin i vadili krv rezultati vec bili danas gotovi......sledeci utorak idemo na kontrolu,sad neznam dal ce dobiti vakcinu,posto mu sledujeuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 264
12.5.2015 15:49:19   
mirkam
Dan mame.
Ja danas nisam radila,uzela slobodan dan da pazim M jer nema ko....Jedna baba na selu ove sedmice,druga radi i tako.
Inače imamo problem sa i plakanjem od nepoznatih ljudi.Znači počeće svi da nas izbjegavaju.Kada neko dodje ili negdje odemo to je ludilo od dreke desetak minuta.Posle sve ok,kao da ništa nije bilo.Pitam se da li je to neka faza user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 265
12.5.2015 15:58:00   
mama krava
Fazauser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 266
12.5.2015 16:34:17   
branki*
Mirka,I ja mislim da je faza.
Kod nas nista novo,muz dolazi u cetvrtak...kupih neke baletanke da imam,doslo toplo vreme,a treba mi ravno za strapac.

Sutra opet bozini casovi...sve u krug.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 267
12.5.2015 17:02:18   
Sanjica26 RR
Dobar dan zene! Ne stizem ni da procitam sta piset__e, a kamoli da pisem. Sofija i ja smo same kod kuce, pa rekoh da napisem koju.
U subotu nismo bili kod kuce. Imala sam seminar. U nedelju sam imala takmicenje. Moj ucenik je osvojio drugo mesto. I kad smo se vratili iz Velike Plane spakovali decu da 03.idu sa nama i pravac kod prijatelja jer mu se zena porodila. Kaze dadilja ne zna se ko vise zove mama i tata. user posted image Dva dana van kuce.
Inace mm je otisao kod prijatelja da mu pomogne da unese komodu i sve sto treba za bebu. Poveo je T. Jos uvek mi nije jasno da nista nisu spremili za bebu. Krevetac jos nije stigao.
Mirkam kod nas suprotno. Sofija ide iz ruke u ruke. Danas kad smo bili na sluzbu

samo ide u tudje ruke. Ne poznaje te ljude. Neverovatna je.
Branki i ostale devojke.user posted image

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.5.2015 17:03:59 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 268
12.5.2015 17:21:22   
emicaa
Kako ste mamice,samo da vam se javim.Let nam je super prošao,Dora prespavala.Ljubim vas sve

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 269
12.5.2015 17:23:39   
amdn
dan mame, Emice bravo za Doru i uzivajte, ja se danas navozala po gradu bio nam je rodjak pa dok se pohvatasmo gde i ko ga ceka...
mnogo je toplo, prokuvali smo,user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 270
12.5.2015 17:27:03   
degu
Joj i Teodora kod svakog hoće. Ne znaš šta je gore. Svima se raduje, svima pruža ruke.

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

Direktna veza do poruke: 271
12.5.2015 17:37:09   
Sanjica26 RR
Degu bas ne znas sta je gore da li da place ili da pruza svima ruke.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 272
12.5.2015 19:43:12   
branki*
Emice,super za let,uzivajte sad!
Sanjice,kod vas turbo,bravo za djaka tvog!
Ja kao uspavljujem boku....bas Sam se I umorila nesto...

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 273
12.5.2015 20:30:04   
Kata90
vece mame,ja se iznervirala mali opet temp dobio,i otisli u badavi privatno sa rezultatima,ima neku pocetnu prehladu.....ali nit kaslje,nit mu nos curi negde neka mala upala.....
kaze mi bas da u 1 litre vode za sipam deci jabukovog sirceta,to izvlaci temp.jel probo to vec neko od vas???

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 274
13.5.2015 6:58:05   
mirkam
Jutro user posted image
Meni je prelijepo kad dijete tako hoce kog svakoga, a ne kad urla kao ovaj moj divljak.
Kato, ja nisam cula za to a i nekako mi sirce u kombinaciji sa bebom ne ide ni u ludilu..ne znam user posted image
Spremam se za posao, samo sam virnula.
Ljubim vas user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here