Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 7:53:38
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,jeste se naspavale.Sutra idemo kod doktora,vakcina i pregled,pojma nemam kako ću je održati Sinoć je lošije spavala,od 3 do 4 bila budna pa onda nastavila do 7. Ja opet kašljem
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 8:03:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Jutro! Emice kako spava preko dana?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 8:04:55
|
|
|
|
emicaa
|
Dva sata,od 12 do 2,nekad i do pola 3 ali rijeko.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 9:04:09
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamike, evo i mene, mi smo odspavale do 8h, za divno čudo , da i ja malo dodjem do sebe!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 9:15:33
|
|
|
|
vonavoj
|
emice,pa ne spava dugo preko dana..reko da joj to ne remeti san..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 9:19:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame beogradjanke, ima li neko od vasih nultu pozitivnu krvnu grupu i jos pride da je blizu VMA da ode da da krv za mog komsu? Hitno je, danas do 15h. Hajte molim vas ako ima neko nek se javi, ja cu vas sve uputiti gde i sta. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 10:28:49
|
|
|
|
emicaa
|
Von cjelu sedmicu je spavala po cjelu noć ali sinoć će pred veče bila plačljiva,dva bana ne kaki kako treba,vćerovatno je stomačić muči.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 10:39:21
|
|
|
|
branki*
|
Mame,pozdrav i od mene! Ovde neko vreme bljaks,oblacno bas.odoh unazad da citam sta ste pisale.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 11:12:33
|
|
|
|
wivern
|
LJiso sad sam serovala na fb, oko mene svi a+, valjda cemo naci nekoga. Sad sam rekla i mm da seruje. Branki vreme je ocaj zivi, svakog trebutka ocekujem da pocnu da padaju. Ne mogu dete posteno izvesti napolje. Emice moguce da su grcevi, ako je muci zatvor srce malo. Mi ustali u 10, malisa se budio par puta da siki i nastavljao da spava. Nema nista na mene, samo jednu stvar na kojoj sam mu beskrajno zahvalna a to je da je veeelika spavalica
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 11:20:33
|
|
|
|
emicaa
|
Wiv nju baš često muči zatvor pa onda po mjesec dva bez problema po dva puta dnevno.T ima dosta toga na mene osim spavanja,to joj je tajino
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 12:28:29
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo mame! Mi se isto uspavali,jutros ustale u 9h, pa sad sve nesto na brzinu.Vreme grozno. Ljiso, podelicu i ja na fb,ne znam nikog , mi smo svi A , B ili Ab krvna grupa.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 14:26:50
|
|
|
|
branki*
|
Ma,poludeh od glupe kise,trebalo da idemo i muz i ja sa bozom kod dr,vodili bismo i boku jer je nemam gde,i sad nisam mogla zbog kise.a,toliko sam cekala razgovor sa njom,bas sam besna i smorena.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 15:07:45
|
|
|
|
mila83
|
Kod nas jos pljusti ,a ja se i prehladila
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 15:19:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mame hajde i ovde da iskuckam na brzaka. izgleda ima dovoljno krvi. Misli moj tata da je bilo njih petoro (sto nam je minimum) jer ce trebati krv i za operaciju a mozda i nakon operacije tako da ako je bilo vise super i za druge kojima je krv potrebna Hvala Vam puno. Divne ste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 15:33:47
|
|
|
|
amdn
|
Ljiso moja drugarica bila kaze da je dala, al su rekli da za njega vise ne treba. nadam se da ce njemu dati. Inace mnogo je hladno, nama u stanu ukljucena klima, imam vuneni dzemper i zimske papuce, kao da je jesen, brrrr ocu letooo
< Poruku je uredio amdn -- 26.5.2015 15:35:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 15:43:52
|
|
|
|
dijana1*
|
Ljiso moj muz ima 0+ ali mi smo u BL. Ako ikako mozemo pomoci samo javi. Mame da li se neko prijavio za ciko paket da glasamo?
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 15:48:42
|
|
|
|
mila83
|
I kod nas radi klima, i sto kazes Amdn, kao jesen je napolju. Nismo Dijo, bar se ja nisam prijavila.Kod nas evo caj na stolu,bas mi prija.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 17:43:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Devojke dobar dan! Ne znam sifru na mobilnom, pa nemam kako da pise. A ne znam koja je. Na kompu sam odavno ulogovana. T se razbolela od kad smo krenuli iz Obrenovca. Pola sata pre polaska zalila se na glavu. Odmah se znala da ima temperaturu. Nije imala visoku, ali opet. Trajala je dva dana. Sad se borimo sa kasljem. Inace uopste nije pravila probleme kod mojih da place. Super joj je bilo. Sofija prica uveliko. Jutros je zvala Teodoru bas cisto. Bas je zafrkant. Priblizava mi se raspust i jako se radujem. POzdrav za sve.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 20:37:56
|
|
|
|
veselicaa
|
Pozdrav mame.I kod nas hladno ja juce i danas ukljucujem grejalicu,sreca S.sinoc nije imala temperaturu izgleda je bilo nesto prolazno. Malopre bila do drugarice,A. se izjurila sa njenim sinom,inace idu zajedno u skolu,vozili biciklu posle,bas se izmorila.Bice veceras lep spavanjac.Otisle sad obe kod babe,da se igraju sa deverovim sincicem pa posle da im dam veceru pa spremanje za krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 20:48:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: amdn Ljiso moja drugarica bila kaze da je dala, al su rekli da za njega vise ne treba. nadam se da ce njemu dati. Inace mnogo je hladno, nama u stanu ukljucena klima, imam vuneni dzemper i zimske papuce, kao da je jesen, brrrr ocu letooo Boze nisu je valjda oterali? hehehe...ako ne treba mom komsiji trebace nekom drugom. Divne ste mame stvarno.Hvala vam do neba, AMDN zahvali joj se u moje ime ako treba ispricaj joj pricu kako je komsija u pola noci dosao sa pistoljem do mene zimus jer sam se uplasila da ima nekog u stali .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 21:24:40
|
|
|
|
vonavoj
|
Sta ste se smrzle zenske...kod mene unutra nije toliko hladno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 21:26:25
|
|
|
|
reddream
|
zdravo ja sam nova pa malo istrazujem
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 21:34:03
|
|
|
|
emicaa
|
Reddream dobro nam došla
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 21:40:51
|
|
|
|
amdn
|
Vonavoj kod nas u stanu hladnije nego napolju, ukljuculi malo klimu, hehe reddream dobro dosla
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 22:50:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ijuuuu kako nije hladno??? Ja ukljucila uljani radijator bogme. Inace pored komse ne stigoh da vam pisem za Eni. Opet je poklekla, ocito nisam imala dovoljno antibiotika da do kraja savlada bolest, i odem danas sa bas komsinicom (zenom od tog naseg komsije) i njenom knjizicom u ambulantu(koja je pored vrtica pa smo usput pokupile moje šćer) i molila sam dr da mi prepise panklav za nase pulinče. Odbila me zena jer ne sme kaze da izdaje ab tek tako, pogotovo jer nema dozvolu da izdaje lekove za decu. Eni ima svega 4,5 kg pa bi joj doze za odrasle bile prevelike. I nista ja ocajna dodjem kuci i kazem mm idemo vodimo Eni kod veterinara pa sad sta je tu je ne dam da nam pas ugine. I odemo i puf 3000. I sta mi je prepisala veterinarka??? PANKLAV!!!! E kad se nisam ubila momentalno. Ok ajde dali su joj vitamine, inekciju antiparazitik i jos kojesta i vadili krv i sta ja znam ali dala mi je da joj dajem panklav koji se uzima u redovnoj apoteci. Mislim stvarno smo mi u Srbiji idioti do idiota. Isla sam malo pre da obidjem Eni, dobro je, nije sjajno ali mnogo bolje nego proslog puta. Jadnica mica mala je povracala kad smo izasli iz kola bilo joj je muka, tacno se videlo da put nije dobro podnela. Veterinarka me jedno 5 puta pitala da li sam zdravstveni radnik, i na kraju mi je rekla "ma vi mene zafrkavate vi ste lekar" . Jedva ubedih zenu da nisam ahahaha...Pricala sam joj sta sam joj sve davala proslog puta i koliko cega i na koliko i sta ja znam pa jos vadili krv Eni i ja cim sam videla eozinofile da su poviseni odmah sam rekla da ima parazite i da je babezioza a ona me zena gleda kao da je meni sad ustvari bio hir da dodjem kod veterinara. U svakom slucaju opet se Eni i ja borimo. Izguracemo mi sve i ima ovaj pas da mi zivi 20 godina i onda da svi njacemo kad umre od starosti.Ja sam to resila da tako bude i bice! Uf mame svasta se eto desava. Napisala sam tamo u temi da komsija uopste nije dobro podneo transfuziju i odustali su od transfuzije jer je dobio visoku temp i konvulzije. Strasno. Komsinica je ocajna. Sve u svemu resice to nekako lekari kaze poslace sad krv u laboratoriju da iz krvi uzmu samo ono sto mu manjka i to da mu daju. Da Boze da sve dobro prodje. Reddream dobro nam dosla. Imas temu cini mi se zove se hajde da se upoznamo ili tako nesto pa napisi eto koju rec o sebi kolika su ti decica ili dete i odakle si da te malko upoznamo Ljubim vas mame moje ringerajke nigde vas na svetu nema
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?