Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 23.5.2015 10:43:09
|
|
|
|
wivern
|
Branki meni su sve isplatili kad sam pisala ombudsmanu
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 23.5.2015 12:48:30
|
|
|
|
Kata90
|
branki,dosta si cekala idi u inspekciju pa resi....meni je isto bilo tako pa su mi ubrzo i uplatili sve...... jel to ME trudna mozda?nisam u toku
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 23.5.2015 13:39:38
|
|
|
|
amdn
|
dobar dan mame, samo da se javnem na kratko, lep dan za razliku od juce, sve po kuci spremno, sama sam mm i sin kod dede i babe u Sokobanji, pa me mrzi i da kuvam rucak za sebe, priprema se izlozba, a samo mi se spava, blizi se taj 1, jul a meni frka, al cu vas obavestiti jos
< Poruku je uredio amdn -- 23.5.2015 13:45:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 23.5.2015 22:39:19
|
|
|
|
Mariya
|
Dobro veče žene!! Moja beba danas punih 8 meseci Bili danas kod kume, ona se porodila pre mesec dana, da vidimo mališu. Jao, kako je malecki, ja ga gledam i čudim se kad je moje dete tako poraslo, pa kao da se juče rodila. A ona vrišti od sreće, nova sredina, novi poligon za pentranje, uspravljala se uz sve što je mogla da dohvati i svo vreme vrištala od sreće i budila jadno dete, samo je poskakivao u kolicima ME, sve ja znam to ja iz iskustva... I ja sam bila popustljiva ali kad sam videlada je ona lukava lisica (moja Lu) koja iskorištava moju popustljivost tad sam presekla i rekla ne može, ima da se zna red
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 23.5.2015 23:01:53
|
|
|
|
mila83
|
Hihi,Mariya,Moja T juce napunila 8 meseci joj znam taj osecaj, kad vidis mladju bebu onda tek shvatis koliko brzo rastu i uce nove stvari...i koliko brzo vreme prolazi...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 7:31:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Mi smo otisli zvanicno da spavamo na pola glasanja evrovizije, koliko je bilo sati, nemam pojma. A. me je uhvatio za trenericu i odvukao u sobu, i prespavao noc a nije se budio. Al sad cu ja njega da probudim oko 9
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 7:45:23
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro curice, mali mis i ja ranoranioci , super da ste prespavali noć. Meni dan lijepo poče, stolica nam je žuta !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 7:59:02
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,ja sam imala užas noć.Nisam zaspala do ponoći,probudim se naspavana u 2 pa zaspim posle pola 3.Opet se probudim u 4 i zaspim posle 5 i ustanem sa T oko 7.Glava me boli,krajnici mi natečeni i peče me u grlu
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 11:53:32
|
|
|
|
wivern
|
Emice bas bzvz, ali zato na onim fotkama izgledas bogovski, i ti i Dora
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 12:08:43
|
|
|
|
emicaa
|
Jao divna si,hvala Kroz igru dodju najljepše sličice
< Poruku je uredio emicaa -- 24.5.2015 12:10:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 19:01:58
|
|
|
|
wivern
|
Zene izvol'te, ja castim Izasao nam prvi cika zuba
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 19:07:22
|
|
|
|
amdn
|
Wiv super za zubic, nadam se da nije bilo mnogo mucno, sad ce brzoi ostali :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 19:11:12
|
|
|
|
wivern
|
Jeste malo bio nervozniji i balio je dosta, ali to je nista...mi mislili dete nervozno zbog promene vremena
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 19:11:49
|
|
|
|
mila83
|
Wiv,bravo za zubic ! Hvala za cast !
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 19:14:53
|
|
|
|
amdn
|
Eto secerak ne zna da kaze sta ga muci a ono zubic, ljubac za momka :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 21:57:57
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za zubić
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 24.5.2015 21:59:58
|
|
|
|
bubulence
|
bravo za zubic! i hvala za posluzenje, izgleda njami! Miisuuuu, nema me par dana i odmah kasnis!!! vidi, upisala si se u pola 8 :O!!!
< Poruku je uredio bubulence -- 24.5.2015 22:01:16 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 7:35:28
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame bubi cekaj da dodjem sebi sa spavanjem. Cim sam pohvalila A. da je prespavao celu noc, on napravi haos. Uslogirana sam. I nece da zaspi u sobi u kojoj spavamo, vec u dnevnoj, tako da mu je moje dupe posluzilo kao jastuk (i brat i ja smo tako spavali).
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 7:43:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. Mali misu pravilo broj jedan :Nikad ne hvaliti decu, odmah ih ureknemo ehheh... moja D u vrticu, mm na poslu ja cu sad da pravim tulum sama kuci ehehhe..Joj ima kucu da sredim od poda do plafona al nadam se da cu do 10 vec zavrsiti pa cu onda da gledam filmove dok mi ne dovedu cerku iz vrtica. Ne zanima me. Napolju ne moze nista da se radi kolika je silna kisa pala, ves mi je sav ispeglan tako da samo usisavanje prasina i ribanje mi ostaje a to cu brzinski
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:19:08
|
|
|
|
eca89
|
Dobro jutro mamice, Wiv bravo za zubić , a ti kažeš ne nadaš se prije 1god., a vidi momka ! Kod nas tmurno i dosadno, ja sam noćas malo bolje spavala. Nama danas dolazi kupac za auto, a meni je žao da ga prodamo, a malo nam je, to koje mi hoćemo je baš skupo 8,9hilj.e, nekako mi puno dati za auto, nisam pametna šta ćemo, a ako ode naš, onda moramo kupiti nešto, ja ne volim karavane nikako, a mm navalio.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:32:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Jutro. Eco, ne mora karavan, možete recimo reno senic, ili pežo 3008. Polovne naravno. Ne znam šta sad imate, mi smo isto gledali, ali mm je odustao zatsad od menjanja auta.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:36:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Dobro jutro, ženske! Ja ustala u 7 sati, nosila Markov urin u lab na analizu, i evo sad se ne zna ko je gori od nas dvoje. On je kmezav kad nije naspavan, ljubi ga majka Vreme je užasno, jbt potpuno sam se odvikla od kiše i vlage, Marko se ovde puno znoji pa se non stop češe, baš smo na tri ćoška. Sinoć sam dogovorila more, idemo u Nea Skioni od 30.juna i nadam se da će nam biti ok vreme, nikad nisam išla na letovanje u tom periodu i ne znam šta me čeka.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:40:14
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro! groznog li dana..eco,meni je karavan zakon za decu ..ali i senic je extra,sad mi je svidja fiat chroma
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:42:25
|
|
|
|
vonavoj
|
Ana,gde je to? i mi idemo prvi put 27.8...tako kasno nasla sam na mapi
< Poruku je uredio vonavoj -- 25.5.2015 8:47:38 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 8:49:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Von, to je na Kasandri ali na suprotnoj strani od Haniotija. Meni se već godinama ide tamo, drugarica koja živi u Solunu je zaljubljena u to mestašce tako da smo se ove godine odlučili da obiđemo. I cena je prevagnula, hteli smo Sitoniju ali ono što se meni sviđa je 60,70 evra dan a to mi je trenutno mnogo. Ovde smo dobili lepu cenu a smeštaj izgleda jako fino.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?