|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 05/15 [chat]
25.5.2015 9:05:53   
emicaa
Dobro jutro,ustala sam prije 15 minuta i opet mi malo,i dalje sam sva fuj.
Vani malo sunce,malo oblačno ali je toplo.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 551
25.5.2015 9:14:12   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Jutro. Eco, ne mora karavan, možete recimo reno senic, ili pežo 3008. Polovne naravno. Ne znam šta sad imate, mi smo isto gledali, ali mm je odustao zatsad od menjanja auta.

M, znam Trco i ja bih mlo jeftinije, sad imamo Golf 5, ali ima plin, a on sad navalio samo Volkswagen i to Touran ili passat, mislim i ja bih brate, ali 08,09god.su haos skupi, ali on samo vjeruje VW a ta godina Renault 5hilj.e sa plinom, da ti oči ispanu.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 552
25.5.2015 9:17:15   
wivern
Dobar dan
IZVORNA PORUKA: vonavoj

jutro! groznog li dana..eco,meni je karavan zakon za decu..ali i senic je extra,sad mi je svidja fiat chroma

Reno scenic nam je bio prosli auto a sad imamo chromu user posted image U scenic isto stvari stane kao i u karavan, samo je auto drugacijeg oblika.

Ana ja vec godinama idem u junu ili septembru na more i predivno je. Doduse ti vec ulazis u jul, bice ti extra ne brigaj.

Emice ni meni nikada nije dosta spavanja, mogla bih vezati 5 dana cini mi se

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 553
25.5.2015 9:28:02   
vonavoj
user posted image wiv,imamo isti ukus za kolauser posted image ..mi sad vozimo ford fokus karavan.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 554
25.5.2015 9:29:40   
wivern
E von ja sam moj ford focus se prodala prosle godine ahahahahahahahahah (mucenik je skroz crkao, prodala ga za 500e user posted image ), pa da li je ovo moguce user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 555
25.5.2015 9:30:20   
Ana RR
Tnx wiv user posted image valjda će biti ok. Više nema pravila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 556
25.5.2015 9:33:43   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: wivern

E von ja sam moj ford focus se prodala prosle godine ahahahahahahahahah (mucenik je skroz crkao, prodala ga za 500e user posted image ), pa da li je ovo moguce user posted image

ma da li je moguceuser posted image user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 557
25.5.2015 9:34:47   
wivern
Anci tako sam i ja prvi put mislila. Kao mozda se i okupam jednom, btw isla sam u terminu od 25.5. I vratila se crna kao noc, jer je bilo extra za kupanje. Ni prevruce, voda super, nema guzve, nema vriske i piske u zivotu se ne iskupah sladje. Bice vam extra, sigurno.

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 558
25.5.2015 9:39:51   
Ana RR
Super user posted image ni ja ne volim veliku gužvu, pogtovo sad sa Markom. Jedva čekam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 559
25.5.2015 9:44:33   
wivern
Cuti ja ne mogu docekati, mi bi trebalo da krenemo oko 13.6. Ja sam vec kao na iglama, a da ne pricam da sam pocela da odvajam i spremam neke stvari, da se ne zaboravi slucajno user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 560
25.5.2015 9:51:14   
Ana RR
user posted image

I da pecnem samu sebe što ne pišem u odgovarajućoj temi user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 561
25.5.2015 10:58:58   
amdn
pozdrav cure, samo da vam se javim, prezauzeta ovih dana, kratko navratim da vidim sta radite, sta pisete user posted image
ocu i ja na more... buuua jos nikako da odlucimo gde cemo a vreme prolazi, ode nam first minute, a vidim da ce i last user posted image
tako je to kad ides sa jos nekim, pa ovaj hoce ovo, onaj ono... aj javnem se u toku dana opet user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 562
25.5.2015 11:23:47   
mila83
Zdravo devojke !
Joooj more, kako zvuci nestvarno,dok ova kisa napolju lije i lije.....Mi ove godine planiramo Zl, samo da nam dr odobri da li sme Teodora da ide..a more na godinu,ako Bog da...
Nocas super spavali, bas bas..a moja T je izgleda bas reaguje na vreme,juce bila maalo nervozna, po ko zna koji put to primetim kad se menja vreme,a dr mi je rekla da je to i normalno za nju.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu amdn)
Direktna veza do poruke: 563
25.5.2015 11:33:50   
Ana RR
Mi smo bili na Zlatiboru kad je Mare imao 13 meseci, bilo nam je super. Imali smo odličan smeštaj, jedino smo uhvatili period neke užasne vrućine (a kraj avgusta, početak septembra) pa je preko dana bilo malo zeznuto ali i pored toga nam je bio odlično.

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 564
25.5.2015 11:42:17   
vonavoj
I nama je prosle godine u avgustu bilo super,ja 8.mi mesec,Tika 2,5godine,nasetali smo se,bas mi je prijalo....jeste bilo toplo,ali nije kao u gradu..klimu nismo ni imali u stanu,nije bila ni potrebna!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 565
25.5.2015 12:00:47   
Winni
Dobar dan user posted image
Kako ste?
Nisam dugo bila na Ringeraji,ali eto me opet user posted image user posted image
Nadam se lepom druzenju sa vama user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 566
25.5.2015 12:14:22   
mila83
Mi vec godinama idemo na Zl, isli smo i dok smo se zabavljali i sada sa klincima, oboje kad su bili godinu dana (preskocili smo samo dva leta jer sam ih oboje rodila u julu).Prosle godine isto bili,ja usla u 8.mesec..super je, vazduh, tisina, mir..smestaj odlican,isto nam nije trebala klima..spavali po tri sata dnevno,svi user posted image
T ce sada imati 10 meseci kada bi isli,ali moramo kardiologa da pitamo jer ima visok plucni pritisak pa da li to smeta ,zbog nadmorske visine, otkud znamuser posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

(odgovor članu Winni)
Direktna veza do poruke: 567
25.5.2015 12:18:42   
Kata90
Winni,dobro dosla.....moj muz ima rodbinu u Kuliuser posted image
bas planiramo ici na tu stranuuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 568
25.5.2015 13:24:39   
branki*
Zdravo,mame!
Ne stizem da pisem kao pre ibas mije krivo...
Wiv,cestitam za prvi zubic!
Boza na casovima,odveo ga muz,boka i ja u stanu....
Ljubim vas sve!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 569
25.5.2015 13:26:45   
mila83
Branki,falis user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 570
25.5.2015 13:41:01   
branki*
Milauser posted image user posted image i vi meni isto!juce nisam stigla da udjemna forum ceo dan,prekjuce maltene isto.evo,boka vec krece da negoduje....ili ona ili boza☺,ali dobro sad,sta je ,tu je.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mila83)
Direktna veza do poruke: 571
25.5.2015 21:10:26   
daca77
Mila, Von a mozete li da preporucite neki dobar smestaj na Zlatiboru? Mi smo bili 2013.god.i smestaj je odlican, ali nije za nas, posto je na 3.spratu u vikendici...ko ce da vuce kolica i stvari tokom dana.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 572
26.5.2015 5:00:39   
vonavoj
Mi smo isli kod prijatelja u stanuser posted image ,na idealnom mestu,prvi sprat,na kraju/pocetky setalista..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 573
26.5.2015 5:00:47   
vonavoj
Mi smo isli kod prijatelja u stanuser posted image ,na idealnom mestu,prvi sprat,na kraju/pocetky setalista..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 574
26.5.2015 7:36:00   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Nemam pojma da li je bila juce zurka sa A. ja sam se ukomirala, mama preuzela smenu. Meni vise ni energetski napitak ne pomaze da ostanem budna.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here