Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:05:53
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ustala sam prije 15 minuta i opet mi malo,i dalje sam sva fuj. Vani malo sunce,malo oblačno ali je toplo.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:14:12
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Jutro. Eco, ne mora karavan, možete recimo reno senic, ili pežo 3008. Polovne naravno. Ne znam šta sad imate, mi smo isto gledali, ali mm je odustao zatsad od menjanja auta. M, znam Trco i ja bih mlo jeftinije, sad imamo Golf 5, ali ima plin, a on sad navalio samo Volkswagen i to Touran ili passat, mislim i ja bih brate, ali 08,09god.su haos skupi, ali on samo vjeruje VW a ta godina Renault 5hilj.e sa plinom, da ti oči ispanu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:17:15
|
|
|
|
wivern
|
Dobar dan IZVORNA PORUKA: vonavoj jutro! groznog li dana..eco,meni je karavan zakon za decu..ali i senic je extra,sad mi je svidja fiat chroma Reno scenic nam je bio prosli auto a sad imamo chromu U scenic isto stvari stane kao i u karavan, samo je auto drugacijeg oblika. Ana ja vec godinama idem u junu ili septembru na more i predivno je. Doduse ti vec ulazis u jul, bice ti extra ne brigaj. Emice ni meni nikada nije dosta spavanja, mogla bih vezati 5 dana cini mi se
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:28:02
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,imamo isti ukus za kola ..mi sad vozimo ford fokus karavan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:29:40
|
|
|
|
wivern
|
E von ja sam moj ford focus se prodala prosle godine ahahahahahahahahah (mucenik je skroz crkao, prodala ga za 500e ), pa da li je ovo moguce
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:30:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Tnx wiv valjda će biti ok. Više nema pravila.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:33:43
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern E von ja sam moj ford focus se prodala prosle godine ahahahahahahahahah (mucenik je skroz crkao, prodala ga za 500e ), pa da li je ovo moguce ma da li je moguce
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:34:47
|
|
|
|
wivern
|
Anci tako sam i ja prvi put mislila. Kao mozda se i okupam jednom, btw isla sam u terminu od 25.5. I vratila se crna kao noc, jer je bilo extra za kupanje. Ni prevruce, voda super, nema guzve, nema vriske i piske u zivotu se ne iskupah sladje. Bice vam extra, sigurno.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:39:51
|
|
|
|
Ana RR
|
Super ni ja ne volim veliku gužvu, pogtovo sad sa Markom. Jedva čekam
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:44:33
|
|
|
|
wivern
|
Cuti ja ne mogu docekati, mi bi trebalo da krenemo oko 13.6. Ja sam vec kao na iglama, a da ne pricam da sam pocela da odvajam i spremam neke stvari, da se ne zaboravi slucajno
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 9:51:14
|
|
|
|
Ana RR
|
I da pecnem samu sebe što ne pišem u odgovarajućoj temi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 10:58:58
|
|
|
|
amdn
|
pozdrav cure, samo da vam se javim, prezauzeta ovih dana, kratko navratim da vidim sta radite, sta pisete ocu i ja na more... buuua jos nikako da odlucimo gde cemo a vreme prolazi, ode nam first minute, a vidim da ce i last tako je to kad ides sa jos nekim, pa ovaj hoce ovo, onaj ono... aj javnem se u toku dana opet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 11:23:47
|
|
|
|
mila83
|
Zdravo devojke ! Joooj more, kako zvuci nestvarno,dok ova kisa napolju lije i lije.....Mi ove godine planiramo Zl, samo da nam dr odobri da li sme Teodora da ide..a more na godinu,ako Bog da... Nocas super spavali, bas bas..a moja T je izgleda bas reaguje na vreme,juce bila maalo nervozna, po ko zna koji put to primetim kad se menja vreme,a dr mi je rekla da je to i normalno za nju.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 11:33:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Mi smo bili na Zlatiboru kad je Mare imao 13 meseci, bilo nam je super. Imali smo odličan smeštaj, jedino smo uhvatili period neke užasne vrućine (a kraj avgusta, početak septembra) pa je preko dana bilo malo zeznuto ali i pored toga nam je bio odlično.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 11:42:17
|
|
|
|
vonavoj
|
I nama je prosle godine u avgustu bilo super,ja 8.mi mesec,Tika 2,5godine,nasetali smo se,bas mi je prijalo....jeste bilo toplo,ali nije kao u gradu..klimu nismo ni imali u stanu,nije bila ni potrebna!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 12:00:47
|
|
|
|
Winni
|
Dobar dan Kako ste? Nisam dugo bila na Ringeraji,ali eto me opet Nadam se lepom druzenju sa vama
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 12:14:22
|
|
|
|
mila83
|
Mi vec godinama idemo na Zl, isli smo i dok smo se zabavljali i sada sa klincima, oboje kad su bili godinu dana (preskocili smo samo dva leta jer sam ih oboje rodila u julu).Prosle godine isto bili,ja usla u 8.mesec..super je, vazduh, tisina, mir..smestaj odlican,isto nam nije trebala klima..spavali po tri sata dnevno,svi T ce sada imati 10 meseci kada bi isli,ali moramo kardiologa da pitamo jer ima visok plucni pritisak pa da li to smeta ,zbog nadmorske visine, otkud znam
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 12:18:42
|
|
|
|
Kata90
|
Winni,dobro dosla.....moj muz ima rodbinu u Kuli bas planiramo ici na tu stranu
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 13:24:39
|
|
|
|
branki*
|
Zdravo,mame! Ne stizem da pisem kao pre ibas mije krivo... Wiv,cestitam za prvi zubic! Boza na casovima,odveo ga muz,boka i ja u stanu.... Ljubim vas sve!
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 13:26:45
|
|
|
|
mila83
|
Branki,falis
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 13:41:01
|
|
|
|
branki*
|
Mila i vi meni isto!juce nisam stigla da udjemna forum ceo dan,prekjuce maltene isto.evo,boka vec krece da negoduje....ili ona ili boza☺,ali dobro sad,sta je ,tu je.
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 25.5.2015 21:10:26
|
|
|
|
daca77
|
Mila, Von a mozete li da preporucite neki dobar smestaj na Zlatiboru? Mi smo bili 2013.god.i smestaj je odlican, ali nije za nas, posto je na 3.spratu u vikendici...ko ce da vuce kolica i stvari tokom dana.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 5:00:39
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo isli kod prijatelja u stan ,na idealnom mestu,prvi sprat,na kraju/pocetky setalista..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 5:00:47
|
|
|
|
vonavoj
|
Mi smo isli kod prijatelja u stan ,na idealnom mestu,prvi sprat,na kraju/pocetky setalista..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 05/15 [chat] 26.5.2015 7:36:00
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Nemam pojma da li je bila juce zurka sa A. ja sam se ukomirala, mama preuzela smenu. Meni vise ni energetski napitak ne pomaze da ostanem budna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?