Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 17:59:47)
|
Dan mame! H. spava, Lu kod babe. Čekam drugaricu da dođe sa ćerkama pa da se i moje bubice igraju. H je juče dobila poslednju dozu infanrix-a i hep.b, a rastu joj gornje jedinice pa je tako kenjkava ceo dan.. A i inače je takva da bi stalno da bude samnom. Ako joj samo okrenem leđa, čak ni ne izađem iz prostorije, ona vrišti[sm=smiley29.gif]Stalno mora da je blizu mene. Ako sednem na pod, obaveno se popne na mene. Kad sam u sobi ve je ok, igra se, puzi, peva i naravno stoji!!, ali ako nisam u blizini jao...plače, vrišti, neverovatno. Lucija uopšte nije bila takva. Danas sam oribala podove u celoj kući, i onda mi ovo malo čudo prevrne saksiju, zagrabi zemlju i dok sam je nosila iz kuhinje do kupatila tu zemlju što joj je ostala je razmrvila svuda i onda usisavaj ponovo[sm=hudicek1.gif]aaaa!! Ali hajde da je pohvalim, prespavala mi je celu noć, nakon mnogih neprospavanih noći. A Lu mi je pre neki dan po prvi put izašla da se igra sa decom iz ulice. Do sad je bila sa njima ako sam i ja tamo, ali najčešće se ona igrala sama, nisu je mnogo intersovali drugi. Ali ovaj put je jurcala sa njima, pa ušla u kuću da piški i rekla mi da se vraća da se igra sa decom[sm=smiley1.gif]Moja bubica raste[sm=smiley1.gif] Što se tiče svežeg voća, meni je dr. rekla da kada počnem da dohranjujem dete, sve mora biti termčki obrađeno, a kasnije mogu davati i sveže. Znači posle 7og meseca mogu da joj dajem sveže bez problema. H je zasad jela samo jabuku, a kad dođu višnje, pa kajsije, breskve, kruške, pa jpš iz dedinog voćnjaka, ihajj, ima da klopamo sveže samo tako!!
|
|
|
|