RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

branki* -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 7:22:59)

Ljiso,super za psa,bas mi je drago!
Veselice,i ja sam ranije obozavala evroviziju,ono bas,bas,skupimo se svi,gledamo,komentarisemo,navijamo,nazalost,izgubilo je smisao.

eca89 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 7:49:21)

Dobro jutro mamike, samo da vam mahnem, moja cura gleda crtać, ubi se galameći[sm=jezicek.gif]! Lijep dan vam želim!

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 7:56:33)

Dobro jutro mame! Bas mi falite, ali ne stizem da vam pisem. Kako se priblizava kraj skolske godine sve vise posla. Juce je bio dan skole, pa sam i neku zahvalnicu dobila za doprinos skole. Prvi put u zivotu. Bolje da vas ne pricam koji su to bili komentari.[sm=hudicek1.gif] Stvarno su zajedljivi.
Moja T je otisla kod mojih u Obrenovac. Ostaje do petka, jer cemo tek tada da odahnemo od obaveza. Sinoc mi kaze sestra kad se zavrsio rodjendan cerkin da je plakala. Rekla je da joj nedostajemo i da dodjemo po nju. Ali vrlo kratko, jer ju je sestra umirila. Ona uvek i kod nas place kad je umorna. Videcemo danas sta ce mama da mi kaze. Bitno je sto ona tamo sve jede bez njakanja. ZNaci samo nas zeza.
A ova malecka je super. Juce je dadilja vodila u parkic. Ziva se nije cula.
Ljiso super za kucu.
Ostale devojke.[sm=smiley31.gif]
Daco na pocetku se sve kuva od voca sem banane.

daca77 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 8:15:25)

Dobro jutro!!!
Danas ce izgleda bas biti pretoplo... Ljiso, bravo za oporavak[sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Tako je i meni dr rekla, nego me Wiv zbunila sto pominje sveze voce.

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 8:28:59)

Dobro jutro,mi smo se probudili prije pola sata,T odvalila cijelu noć.Mm je kao munja otišao na posao [sm=smiley36.gif]
Ljišo bravo i za tebe i za Eni [sm=bravo.gif]

eca89 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 8:49:24)

Super Emice, neka si se i ti naspavala[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]!

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 8:53:43)

Joj Eco samo da mi ne izadje na nos ta jedna noć sna [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 8:56:16)

jutro,MLJ,super za kucu[sm=bravo.gif]
Ja jos necu davati sveze,kasnije malo,mislim da je rano..a crveno voce tek posle prve godine..
Danas me ceka brdo vesa za slaganje,peglanje,a toliko sam besna na mm da nemam reci,htela sam sinoc da pisem u temi,ali sam odustala.. Toliko sam besna da iz revolta ne bih nista radila,ali nemam nista od toga,sve ceka mene!
Vadila je J juce krv,super su joj rezultati,i hemoglobin u granicama,samo neki mchc nije,tako nesto.. Danas idemo na sistematski i vakcinu,valjda hep B.

mama krava -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 9:37:52)

IZVORNA PORUKA: daca77

Dobro jutro!!!
Danas ce izgleda bas biti pretoplo... Ljiso, bravo za oporavak[sm=bravo.gif]
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ma može sveže voće. Prvo ponudite skuvano, pa posle može i sveže. Ja sam davala krušku svežu onako prezrelu, breskve i kajsije isto sveže, prezrele...imao je 7 meseci, pa trešnje sveže sa 8 meseci, maline isto sa 8 meseci, borovnice sa 10 mes sveže isto. Zašto sa kuvate i mrcvarite voće, kada je ono najbolje u svežem obliku?

Jedino jagode NE! Ja se evo frkeljišem i da ih ove godine probamo, a mama ima sveže u bašti, neprskane I to....

wivern -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 9:42:11)

Dobar daaaan

IZVORNA PORUKA: daca77

IZVORNA PORUKA: wivern
Tako mi zena rece i ja tako uvodim.

Ne znam sto sam te ja zbunila, lepo sam napisala da mi je dr tako rekla i ja tako radim [sm=smiley36.gif] nisam ti rekla da i ti tako treba da radis.
Von ja vec danima pokusavam da peglam a tako me mrzi, a gomila se samo povecava
Emice bravo za Doru [sm=bravo.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 10:48:49)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,mi smo se probudili prije pola sata,T odvalila cijelu noć.Mm je kao munja otišao na posao [sm=smiley36.gif]
Ljišo bravo i za tebe i za Eni [sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif]
I ja dajem svezu krusku,jabuku i bananu,tj sve sto mogu naci sveže. Sa jagodama cekam jos. Mada T nije odusevljena vocem uopste.

World -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 10:53:43)

E super za sve dobre vijesti ovdje [sm=smiley1.gif]

degu -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 10:57:00)

e sad videh Ljisho, bravo za Eni [sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 11:18:49)

Teodora je sad prvi put jela jagode kod mame,ona joj ubrala svoje.Jednom sam joj kupila i nije htjela a voće sam joj davala svježe kad je bila manja.

Trcosava -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 11:22:00)

E samo na brzinu da spalim Von što nije još u Rijeci [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 11:42:39)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

E samo na brzinu da spalim Von što nije još u Rijeci [sm=smiley36.gif]

Iju,sad tek vidim! Mozda nekad i odem tamo[sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 11:48:48)

DA se javno izvinim Von - moj mozak nije što ne nekad bio. Ubi me 5 godina u kući [sm=jezicek.gif]

amdn -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 11:52:50)

Emice zna dete sta je pravo i domace, samo nek njupa bakine jagode [sm=smiley1.gif]
Ljisho bravo za kucka [sm=bravo.gif]
mnogo je toplo napolju, duva ali i przi[sm=zmeden.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 17:38:18)

Amdn šteta što ih nemamo i ovde ali planiram sledeće godine posadit u saksiju pa na balkon,valjda će biti nešto od toga.

Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 17:59:47)

Dan mame!
H. spava, Lu kod babe. Čekam drugaricu da dođe sa ćerkama pa da se i moje bubice igraju. H je juče dobila poslednju dozu infanrix-a i hep.b, a rastu joj gornje jedinice pa je tako kenjkava ceo dan.. A i inače je takva da bi stalno da bude samnom. Ako joj samo okrenem leđa, čak ni ne izađem iz prostorije, ona vrišti[sm=smiley29.gif]Stalno mora da je blizu mene. Ako sednem na pod, obaveno se popne na mene. Kad sam u sobi ve je ok, igra se, puzi, peva i naravno stoji!!, ali ako nisam u blizini jao...plače, vrišti, neverovatno. Lucija uopšte nije bila takva.
Danas sam oribala podove u celoj kući, i onda mi ovo malo čudo prevrne saksiju, zagrabi zemlju i dok sam je nosila iz kuhinje do kupatila tu zemlju što joj je ostala je razmrvila svuda i onda usisavaj ponovo[sm=hudicek1.gif]aaaa!!
Ali hajde da je pohvalim, prespavala mi je celu noć, nakon mnogih neprospavanih noći.
A Lu mi je pre neki dan po prvi put izašla da se igra sa decom iz ulice. Do sad je bila sa njima ako sam i ja tamo, ali najčešće se ona igrala sama, nisu je mnogo intersovali drugi. Ali ovaj put je jurcala sa njima, pa ušla u kuću da piški i rekla mi da se vraća da se igra sa decom[sm=smiley1.gif]Moja bubica raste[sm=smiley1.gif]
Što se tiče svežeg voća, meni je dr. rekla da kada počnem da dohranjujem dete, sve mora biti termčki obrađeno, a kasnije mogu davati i sveže. Znači posle 7og meseca mogu da joj dajem sveže bez problema. H je zasad jela samo jabuku, a kad dođu višnje, pa kajsije, breskve, kruške, pa jpš iz dedinog voćnjaka, ihajj, ima da klopamo sveže samo tako!!

Bibilib -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 18:40:30)

I mi jedva cekamno kruskice,jabuke i ostalo....samo smo pre neki dan bili da uberemo jagodice kod bake i deke pa smo lepo jeli,pravili tortu i ostatak zamrzli takodje za tortu....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 23:49:53)

Dobro vece mame. eni ruca, pije, setka se za nama, sad sam je ocesljala jer joj se dlaka sva jadna ucebala, i lepo mi je dozvolila sve bas smo uzivale obe. Nakon ovoga bas nam se nekako produbio odnos izmedju nas dve.[sm=jezicek.gif]

dunja danas gledala epizodu kad pepa ide na plivanje i na more. Znaci ustala je odgledala onda uzela patike i kaze ide na more da pliva. Hahahah dete misli more je iza coska i ja sta cu posto nemamo kadu a znam da joj bar tako nesto trenutno mogu obezbediti kazem idemo kod babe da je kupam u kadi da tamo pliva. I tako nas dve otisle. Kupali se svi troje Nole, Nidza i ona. Haos. Jos im ja u toj haj faj kadi pustila radio upalila svetla lajt sou sam im napravila ubacila igracke.Ma super su se proveli ali vise NIKAD NIKAD tako nesto necu uraditi. Dosli smo od mojih oko 21h znaci vec kasno za nju, jadna nije mogla zaspati do pola 11. Ne pamtim od grceva da je tako kasno zaspala. Strasno. Plakala, njakala, kukala za Noletom i kojecime. Ja vec malte ne siznula. Znaci vise NIKAD![sm=jezicek.gif] al dobro neka su se oni meni lepo proveli danaske heheheh...

Mi sutra necemo imati struje, najavljeni nestanak (citam svaki dan novine na netu pa uvek i to) tako da ujutru se moramo spremiti za sve pa cemo sve polako u toku dana.

Visnjice se crvene za koji dan cemo da ih copamo jupiiiii....

Idem mame na spavanjac.

Pozdrav

Jole84 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 23:59:07)

Ljišo, ja tebe kad čitam, kao da gledam neki lep dečji film [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Bravo za kucu i kupanjac "na moru" [sm=jezicek.gif]
Joj žene ja sam konstantno gladna. Baš se nešto ugojih u stomak, moram da se dovodim u red za leto [sm=smiley29.gif][sm=smiley23.gif]

mila83 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (20.5.2015 23:59:28)

Super za kucu, bas mi je drago ! A bravo i za zanimljiv kupanjac! Verovatno od velikog umora nije mogla da zaspi, ali dobro, desava se.odoh i ja u krpe,vec je kasno! Laku noc i od mene !

Jole84 -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (21.5.2015 0:20:36)

Laku noć Mila [sm=smiley31.gif]
mame ajde ako imate vremena ujutru bacite pogled na temu o prolivu kod beba, baš se brinem...[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>