Torbica -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (22.5.2015 22:50:39)
|
Ajd da napisem i ja koju. [sm=smiley1.gif] Isli danas kod mame na Slavu pa je i doveli, eno je vec mi dovodi kucu u red... Inace sam bila potpuno sama sa decom i poslom od vikenda do cetvrtka, mm je bio na Zlatiboru na nekoj edukaciji, ali dobro je sve proslo, organizovala sam se kako moram... I zadovoljna sam sa sobom.. Sto se tog dela tice.. Sa druge strane, kako budem umorna tako imam manje strpljenja za obicne stvari pa me to nervira.. sto se nerviram. Kad legnem decu, nirvana.... Knjiga dok se ne onesvestim, pa u krug... Emice, zao mi je.. Moji svi vole Svestenike jer inace odlazimo u Crkvu pa im to dodje nesto sasvim normalno, navikli su. Ali eto, cudan neki obicaj taj prvi rodjendan pa onda Krstenje i neretko to deci bude prvi susret sa Crkvom.. Naravno da ima dece koja ce odreagovati burnije. Po meni, treba ih pripremiti koliko/toliko, otici po neki put, da vide ambijent, upoznaju Svestenika, vide Crkvu [sm=smiley1.gif] No, ne volim da pametujem, to je samo moje misljenje, ne znaci da sam u pravu. Ljisho [sm=smiley13.gif] Misu, nije meni dzaba moja cera sa 2 god rekla:"Mama, ti si jeda vestica..." Vidi, ni u pismu a kamoli na javi. Dobiju samo shshshsh, ne sme niko da mrdne iz kreveta osim da piski.... Pa i mi cigani imamo dusu... Odoh mame, ljubac za sve
|
|
|
|