Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (18.5.2015 18:42:56)
|
Dobar dan mame! Moje devojčice su sa babom u parkiću. Mislim da žena uživa da joj se svi dive kad šeta sa unučicama pa ih zadnjih nekoliko dana svakodnevno vodi u parkić, i to obe. A ja to vreme obično iskoristim da rintam i ribam po kući, ali ne danas. Danas odmaram tih sat vremena[sm=smiley36.gif] Žene, pridružujem se klubu nenaspavanih. Izludi me Helena. Budi se svake noći u pola 2, pa u 3, pa oko pola 5, u 6 i između 7 i 8. Ovu noć nisam morala da je dojim, samo u 6. Budi se i viče, pa počinje da plače jer je u džaku, a hoće da ustane na noge a ne može[sm=hudicek1.gif] Jao, šta bih dala za jednu prespavanu noć... Inače, preko dana je čudo. Ustaje i onda se pridržava samo jednom rukom i klati se, kao majmunče[sm=smiley36.gif]. I tako pređe nekoliko koraka, držeći se za krevet ili stolice. A obradicu obilazi bez problema. Malecka je čudo, baš me interesuje hoće li i ona prohodati sa 9,5 kao Lu. A Lu odbrojava dane do kupanja, svaki dan se pakuje i planira šta će da ponese, šta ćemo da radimo i u kojim bazenima ćemo se kupati[sm=smiley1.gif] Stigla mi sestra, odoh da pijem kafu. Ljišo, moj venčani kum je veterinar, reče mi da kad me nešto zanima pogledam ili pitam na www.pet-centar.
|
|
|
|