Mariya -> RE: Razgovori mama 05/15 [chat] (16.5.2015 22:40:37)
|
Dobro veče mame!! Wiv, super ti je avatar[sm=smiley36.gif] Daco, je li prestala da povraća? Možda sad jednostavno dobija ono što bi dobila ranije, da nije imala refluks. Ja evo opet gledam a pokušavam da ne gledam Uvod u anatomiju. Neću bre da Derek umre!!![sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Danas sam sve spremila, oribala kuću, sutra me samo čeka ručak, a mm se ponudio da pravi roštilj, pa možda neću morati ni da kuvam[sm=smiley1.gif]. Žene, ova moja H je neverovatna. Eto pitala sam pre neki dan za jedenje prstićima, i juče sam joj dala keks u ruku, malo ga je zagledala i počela da gricka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Danas je uspela da se podigne držeći se za sto od kompjutera i pređe skoro metar držeći se za nameštaj. Ne sedi sveukupno 10 min. dnevno, neprestano je na nogama, podiže se uz sve za šta može da se uhvati. Priča sa igračkama, vrišti, ciči, preslatka je. I stalno me traži. Ako me ne vidi odmah piči prema vratima i puzi po kući i plače dok me ne nađe. zato sad moram svaki dan da ribam podove[sm=smiley29.gif] A Lu se igra kupanja, zamišljamo da smo na bazenu[sm=smiley1.gif]pokušavamo tatu da nagovorimo da idemo u banju na kupanjac, jedva čekamo!!
|
|
|
|