Anoniman -> RE: Bračni problemi II deo (2.12.2015 13:11:48)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Ljudi, cenite svoje vreme i svoj život. Ja sam dala godine da popravim neke stvari. I ok, uspela sam, izgurala, popravila. I živeli smo taj popravljeni život. I onda, probudiš se jednog jutra i shvatiš da se jednostavno sve razvodnjilo, da si negde usput izgubila sebe, da to nije to. Da se ne smeješ jer si godinama trošila osmeh da bi oraspoložila druge. I onda se pogledaš u ogledalo i pitaš sebe - da li je ovo život koji si želela? Vrlo je bitno da budete iskreni prema sebi. Shvatila sam da prema njemu više ne osećam ništa i da mi je ... svejedno. A svejedno nije osećanje sa kojim se dočekuje starost u dvoje. [sm=smiley1.gif] Tako da sam ja okrenula novi list. I tek kad sam krenula u tu bitku, shvatila sam koliko nisam pogrešila. I da radim pravu stvar. I vraća mi se ona stara ja. I izljubimo se svako jutro. [sm=smiley1.gif] I ne, niko nikog nije prevario, niko nikom nije uradio ništa strašno, iako svi očekuju neki tako "krupan" razlog za kraj. Ja kažem, razvodim se iz za mene najgoreg razloga - jer ne želim da živim sa nekim koga više ne volim. Zvuci uzasno,ali mi sve mirise da ja idem u ovom pravcu. Previse borbe, previse slepih ulica...i sada kada je sve doslo na to da sam ja sve stvari videla godinama ranije i da se to trebalo jos tada sanirati, a ne sad se praviti kako je sve divno i krasno. Bila sam zu njega u njegovim najtezim danima, drzala sve na svojim ledjima, smesila se i sirila pozitivu... Sad se pitam-cemu? Ne svidja mi se ko sam postala. Umorna sam, samo zelim da ne budem tu, blizu njega. Kada mi kaze da me voli,ugrize me nesto za srce, uzasna misao " A gde sam ti bila svih ovih godina,na kom mestu?" Izgubila sam veru u njega, ne svidja mi se sta vidim u svojoj kuci. Nije me briga sto ce drugi da mi tapsu i govore kako sam sjajna i divna, kada znam da je sve to maska. Nezadovoljna sam, predugo sam nezadovoljna da bi me mala kozmeticka ulepsavanja vratila medju zive. Za svaki neuspeh sam mu ja bila kriva, za klince isto. Za sve sam mu ja kriva, a ne ignorisanje dece i meine dok se njemu "ne posloze stvari" u svim drugim sferama. Ma boli me uvo za druge sfere,vazniji smo nas troje nego ne znam ni ja sta. Vazna sam ja.
|
|
|
|