milichitza -> RE: Bračni problemi II deo (14.7.2016 14:09:50)
|
Pozdrav, zene. Totalno sam sludjena i potrebno mi je tudje, objektivno misljenje.Vec duze vreme imamo probleme u 'braku'. Nismo vencani, zivimo vanbracno. Prica ide ovako. Davne 2008 smo poceli da se zabavljamo. Nakon godinu dana me je prevario, imao je mesecima paralelnu vezu. Kako sam saznala, ostavila sam ga. Tada sam imala 18godina i nisam zelela da ostajem u takvoj vezi. 2013te se slucajno nalazimo i krece neka prica. Godine su prosle, oboje smo sazreli, emocije ozivele. Nisam mislila da cemo ovoliko daleko dogurati...ostajem trudna, i zavrsava se spontanim pobacajem. Pocinjemo da zivimo zajedno i to izgleda katastrofalno. Stalne svadje, prepirke..proveravala sam mu telefon, nalazila svasta i pravila scene. Mnogo puta ga hvatala u lazi. Mnogo toga je slagao. Da je zavrsio fakultet, svoja mesecna primanja, muvanja sa drugim zenama itd itd. Opet ostajem trudna i opet spontani. Tada pucam fizicki i psihicki, svadje se nastavljaju, tj ja se svadjam on cuti i tako do marta 2013. Tada prekidamo sve, on odlazi, tacnije ja ga izbacujem iz stana. Razlog:zanemarivanje mojih potreba, ignorisanje problema, i dalje lazi, sumnja itd itd...posle par meseci, mirimo se. Da, da...opet padam na slatke price i reci, rade me emocije...Ostajem trudna treci put i sada imamo predivnu devojcicu. Citavu trudnocu sam preplakala, on je nastavio da ignorise moje potrebe, radio je po svom. Dodje sa posla, spava i ne budi se do jutra. Situacija kulminira kada sam se porodila, postaje vrlo drzak i bezobrazan, sada se vec i svadja, vredja itd itd...ne pomaze mi oko okuce, sa bebom je sat do sat i po dnevno, sve je na meni. Doselila sam se kod njega, u grad u kome nemam nikog, niti on niti ja. Citav dan sam u kuci, kao sto rekoh sve je na meni.Svaki problem negira, kaze da kenjam i tome slicno. Nocima se raspadam a on mirno spava. Mnogo puta sam mu rekla sta mi treba, ata mi fali. I tu se sve zavrsava. Prosto osecam da se nikada nece promeniti a takodje znam sta zasluzujem i koliko vredim. Da li se pokupiti i otici? Nisam pametna. Tri godine je situacija ista, nismo se makli. Ja ne mogu da dozvolim da me gazi i da mi ubije svo dostojanstvo. Nisam takva. I ne znam sta da radim vise jer prica ne pomaze...
|
|
|
|