mali_mis -> RE: Bračni problemi II deo (26.8.2015 7:52:04)
|
Ja jako volim da citam caskanje Buba Mire i Ivanke, svasta pametno se tu vidi/procita. Davnih dana su mi se oci otvorile, i to onda kad mi je bilo najteze, a njega je boleo kica. Da nisam udata, i da sada treba da izaberem buduceg muza, pa sigurno ne bih izabrala nekog ko je u stanju da zabije guzicu ispred kompa, i bleji u monitor, dok zene oko njega pakuju, vugle teske stvari... I da, ne bih nekoga ko ne zna da ceni moj rad i trud, jbt mucim se od subote da sredim vrata od ormara, koja nisu ni malo laka za nosenje po stanu. Njegovo je bilo da cuva dete, dok ja farbam, lepim, lakiram, i to mu je bio problem. Juce mi A. izleti na terasu, i prljavim tabanima pocne da mi gazi po vratima na kojima se tek osusio lak. Pa [sm=smiley35.gif] Iznervira me najgore, ne A. vec mm sto ne moze da ga zaustavi, vec ga samo pusti. Uzmem vrata, vucaram ih od terase do sobe, spustim na parket u sobi, odem po druga manja, vratim se, mm stoji i gleda u prazno, A. gazi po vratima. Doslo mi je da ga spalim, ali bukvalno. Pa magare jedno gde gledas. Ali zato, cim je moj brat nazvao i rekao mu da sidje dole i pomogne mu, skocio je kao oparen. Pa sunce ti tvoje bezobrazno.
|
|
|
|