Ana RR
|
Nas dvoje smo noćas zaglavili do sitnih sati, što zbog khm, khm što zbog ćaskanja. O svemu pričamo i možemo celu noć sedeti, kao što smo radili na početku veze. Sedeli smo u autu do jutra i pričali. Uglavnom, neki njihov rođak je više od 15 godina bio sa nekom ženom, uporedo sa brakom. Žena mu je saznala pre dve godine, ali mi nismo imali pojma do sada. I onda su nam se neke kockice poklopile, vratili smo film unazad. Ali recimo ja sam mogla ruku u vatru da stavim da je njihov brak idealan. Stariji ljudi, preko 50 godina, ali super funkcionišu. Eto kako čovek nikad ne zna šta se događa iza nečijih vrata. I evo, oni su zajedno i dalje, sve normalno deluje. Ja ne znam šta bih u tim godinama uradila, ali ne verujem da bih mogla nastaviti život sa nekim ko me je godinama lagao. Moj muž zna da imam bezgranično poverenje u njega, ali kada bi me izdao... to bi bio kraj naše priče. Nikad više ne bi bilo te bliskosti među nama, ja nisam tip koji može da zaboravi. Da, oprostiću jer ne želim da mrzim, ali poverenje bi nestalo. Zanimljivo mi je bilo nešto što je rekao. Osobe koje varaju, traže nešto bolje u drugome, kaže mm da ništa ne dobijaju time, jer ok, možda će npr. biti bolji sex, drugačiji, ali to je sve. Ne dobija se novi život, novi svet, sve oko tebe ostaje isto jer ti iz svog kruga ne možeš izaći. Ta osoba će možda biti bolja u krevetu, ali nešto drugo će faliti. I opet si na istom. Ako nisi zadovoljan sexom u braku, poradi na tome, učini ga zanimljivijim, to bar nije teško. Kao i sve drugo, i brak treba održavati, nadograđivati, ulagati u njega. Pričati o problemu, partner je tu da zajedno radite na svemu.
< Poruku je uredio Ana RR -- 26.8.2015 11:26:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|