lesli -> RE: Bračni problemi II deo (18.6.2019 16:39:58)
|
Procitah postove do juce, negde oko podneva.Prvo, ne mogu da shvatim vas koje joj savetuje da mu se dodvorava i taktizira. Cemu to? Ljiso, izvini ali on je najobicnija sebicna muska svinja. Aman kakve radnicke igre, raftinzi, svadbe, drzanja usiju i grljenja koleginica, a ti kod kuce padas sa nogu?! Deca, kuca, posao, vodaj P po lekarima za sve i svasta... Ja iskreno ne vidim da ti u bilo cemu mozes da se oslonis na njega i jos se ljuti kad mu kazes da ti ipak nije ok da ide na rafting. Da je pametan, ne bi trebalo da mu ti ista govoris. Sam bi trebao da se set_i i da ostane da te malo odmeni i pomogne ti. Na kraju krajeva, kako on nema zelju da se bavi svojom decom i da svoje slobodno vreme posveti njima? I kakvi su to izgovori “ti si majka”? I on je otac, koliko si ti majka. I trebalo bi malo da ucestvuje u njihovom vaspitavanju i odgajanju. Je li on ikad otisao sa tobom kada si vodila P kod lekara? Da li ga ikad presvuce, okupa decu, nahrani, poigra se sa njima? Da li je ikad uzeo decu i rekao hajde da se igramo dok mama popije kafu na miru? Ti si zena zmaj i mnogo vredis! I ne dozvoli da te gazi na bilo koji nacin. Ti ni na porodiljsko na kome smo sve mi nisi imala pravo, vec radis od kuce, drzis casove... da bi se on gospodin svrckao i jos te nesto ucutkuje, a ti Ljiso sedi kuci peri, peglaj, kuvaj, zadovoljavaj gospodinove seksualne apetite kad’ mu dune.Ja znam da to ne bih trpela, ali krajnja odluka je na tebi.
|
|
|
|