Peace* -> RE: Bračni problemi II deo (20.6.2019 8:26:33)
|
IZVORNA PORUKA: Maraj Znate kako... Ja svakako ne opravdavam.ponasanje ljisinog muza,ali isto tako ne razumem i neke forumasice. Ja sam shvatila da je ljisa malo neraspolozena u poslednje vreme. Da neke stvari zamera svom muzu, sto mozda i ne bi da imaju malo vecu decu, da ona ide na posao svaki dan, da ima malo vise druzenja i razgovora sa odraslima... A onda kada.se zena za neku sitnicu pozali ovde na forumu, onda se nadju forumasice koje samo sto joj ne kazu razvedi se. Pa zena se valjda ovde pozalila jer joj treba da poprica sa nekim, da je neko razume, utesi, nadje "izlaz" , a ne odmah ono " ja to ne bi trpela" Ja smatram da se brak , samim tim i porodica treba sacuvati. Ne naravno po svaku cenu. Al ljusin problem ne izgleda kao ne resiv. Niko od nas ne zna kako bi reagovao u datoj situaciji. Sve su to pretpostavke. Ovaj ljisin "problem" odlaska/neodlaska na svadbu sigurno nije razlog da se ljudi rastanu... I dalje smatram da su upali u neku "negativu" iz koje treba da se iscupaju. Čitam danima, napišem koju, pa obrišem. Nisam iščitala baš sve postove, povremeno se iznerviram čitajući [sm=smiley36.gif], ali uhvatila sam srž. Ovo što je Maraj napisala je najpribližnije mom mišljenju. Ne znam zašto ste protiv izazivanja empatije? Ja ne vidim ništa loše u tome. Ipak, mislim da je mnogo delotvornije pokazati kako sve to funkcioniše kada žena ne radi sve to po kući dok se "dosađuje". [sm=smiley4.gif] Ipak, to se može tek kad su deca odrasla, jer ni jedna normalna majka neće namerno uraditi da deca trpe zbog "inata" mužu. Muškarci po meni, jako "dobro reaguju" na saznanje da žene i tek kako mogu bez njih i kada žene počnu da im klize kroz prste. Pod "dobro reaguju" mislim na tretman osvešćivanja činjenicom da bi mogli izgubiti ženu, decu, dom, a da to nije zato što su ustvari tako hteli, nego zato što su se zaigrali momačkog života i svoju porodicu shvatili zdravo za gotovo.
|
|
|
|