dunja RR -> RE: Bračni problemi II deo (17.6.2019 14:27:13)
|
Iv pazi, imali smo bezbroj ovakvih situacija, ali upravo zato što nema telefon, ja se ne kidam. Jednostavno verujem da će biti dobro. I uvek bude, hvala Bogu. IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Dunja, mm telefon sluzi za 10s razgovora, ni toliko. Poruke su tipa da, ne i nista vise. Ni on se ne javlja nikad, poverenje izmedju nas je beskrajno. Ali da u 12h javi da ide na teren, kaze doci cu do Ivinog engleskog u 7 da je vodim i onda ga nema nigde satima, sta da pomislim? Ne javlja se, nedostupan, otisao sa nekim, ne znam ni sa kim... Svasta mi prolazilo kroz glavu... Otisla sam na posao radila ko da nisam prisutna... Nisam znala za sebe... Posaljem mu poruku ona ne stigne po 2h, zovnem nedostupan... I onda oko pola 12 zovne i kaze stizem za 1h, ja i srecna i ljuta. Pitam odakle stizes on prekida vezu. Zovem, ne javlja se. Sve faze tuge bola i besa sam prozivela za tih sat vremena. I jos ulazi na vrata i kaze " ti li si malo ljuta, a?" A ja mu pridjem pa krenem da ga udaram rukama iz sve snage, placem tiho da me dete ne cuje, ona spava. Kaze bio na Kosovu u Bogosloviji poslovno. Prizren valjda... Nije hteo da mi kaze da ne bih brinula. A ja mu onako tiho kroz suze kazem briga je moja stvar, moram da znam gde si. Nisi otisao u Aleksinac ni u Pirot. Samo moja dusa zna sta je prozivela za to popodne.
|
|
|
|