smeško -> RE: Bračni problemi II deo (17.6.2019 13:52:37)
|
Niko, bas niko me ne zanima koliko moja porodica. Ne radim drugima nista lose. Bar ne svesno. Ako se uvrede zato sto imam prioritete, onda to i nije paznje vredna relacija.Mm je hteo na slavu pre par meseci. Sa nama. Bilo je hladno, J beba, slava u kafani, u Vojvodini (znaci daleko od kuce). U pitanju je bio njegov bivsi kolega, sadasnji saradnik, sa kojim se svakodnevno cuje i blisko saradjuje. Bilo mu je bitno da ode, Von ce znati kako kom.direktori sklapaju poslove. Nije otisao, jer ja nisam bila spremna da maltretiram bebu. Bar da je toplo, pa da je proset_am napolju. Ostali smo kod kuce. Zato cemo ici sledece godine ili mimo slave. Tako smo se dogovorili. Nije hteo da ide bez nas.Bas tako Anci, mene sve vreme muci taj inat kojim zadaje bol svojoj zeni, prijatelju, ljubavi, zbog tamo neke svadbe. Bila sam u situaciji da sam stavljena na poslednje mesto. Duze vreme. Boli nenormalno. Zato i pisem pomalo ostrasceno. Nije to samo slazemo se, ali dodje trenutak kad smo nervozni. Dovodi te do tacke da mislis da si u bezizlaznoj situaciji. Do tuge i do besa jer ne uspevas da objasnis. Znam kako je tesko to resiti, ali sto Ika rece, nije nemoguce. Samo treba pokrenuti njenog supruga na razmisljanje, jer on to trenutno ne radi. Da nadju nacin da oboje budu zadovoljni, jer cutanje i trpljenje na duze staze nista ne znaci. I nema pravog saveta jer smo svi razliciti i univerzalnog resenja nema.
|
|
|
|