Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi II deo (16.6.2019 8:50:12)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Može on da bude dobar otac koliko hoće ali ako nije dobar muž od toga nema ništa. I ne razumem šta znači nemoj mu davati povod za brecanje. Šta, da ćuti, trpi i guta svoje nezadovoljstvo!? Da izigrava nasmejanu i srećnu ženicu dok u sebi puca? Pa to je još gora situacija. Ljišo, mi ti ovde svašta napisasmo, svaka iz svog ugla, a ti od toga nemaš ništa. Ali lepo reče Milena - razmisli dobro šta ti želiš i da li on to može da ispuni. Da li će ga trgnuti ako mu kažeš "E ja ne mogu ovako više, selim se na salaš, i ako i dalje želiš da imaš porodicu moraš da se promeniš!"Da li će tada shvatiti koliko je dogorelo? Nisi me razumela Ana... Jednostavno da ona okrene drugi list. Mozda ce ga i odlazakk trgnuti, ko zna. Ne razumete me o cemu sve vreme pricam, ja sam za pametno resavanje problema, bez drame, rasprava, svadja i svega onoga sto dovodi do trskih reci i razlaza. Jer te stvari se ne mogu izbrisati ni za 100 godina. Secanje na ruzne reci ostaje zauvek. E zato kazem da se ona smiri jer sta god mu ona kaze on nadje nacina da joj odgovori. To treba promeniti. Ni on ni ona ne zele da im se neko tako obraca. On ne zeli da mu ona prigovara ona ne zeli da joj on odgovara nego da je razume.. I dalje smatram da nnjihova trenutna situacija nije ni za razlaz ni za napustanje. E sad treba da sednu da rwzgocaraju, posle sinocnjeg dogadjaja. Da ga rezimiraju i aniliziraju akko je do njega doslo. I da se dogovore kako ce i sta ce. Aman, pa nije ih prevario, procerdao pare, izguubio sve na kocki... Ljisha kaze da je dobar i muz i otac, malo pogubljen ali i to ce proci.
|
|
|
|