Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi II deo (14.6.2019 16:21:49)
|
Ljisha, teba da nadje nacin da preokrene situaciju u korist porodice. Da muz svu energiju koju rasipa okolo na druge aktivnosti usmerava ka porodici. Ljishi to deluje kao ogroman problem, ali nije neresiv. Neko rece da ona svojim ponasanjem odbija muza od sebe, nije tacno, on se uvek vraca svojoj porodici, tu je kad treba. Samo treba ispolirati neke stvari i odnose koji su zardjali. A zena jeste i uvek ce biti glava kuce ma ko sta mislio. Ako zena ne kaze treba to i to retko koji muskarac ce da primeti da nesto fali. Osim ako nije vezano direktno za njega i narusava njegov komoditet. Zena je odgovorna za uredjenje kuce, za cistocu, za pune stomake. Muskarci za popravke, povremeno, znaci ne svaki dan. Zena je odgovorna za decu, ako je dete uspesno svi su ponosni, ako ne daj boze nije, mama je kriva. I zato da, ja na svojim ledjima nosim srecu i uspeh svoje porodice i s ponosom kazem da nam je lepo. Za 15god nikad se nismo posvadjali, jesam bila smrtno ljuta pre 2 god zbog zida. Ej zbog zida a onda sam shvatila da je moja ljutnja cista glupost i da sam mm udaljila od sebe dureci se 7 dana i ne odgovarajuci na pozive i poruke. Toliko daleko sam otisla da sam i kod mame otputovala ljuta. Ljutina i bes nisu resenje. Nalazenje resenja je resenje. Nasla sam resenje, nije bilo po mom ali sam se pomirila s tim. Ali sam uspela da se izborim za nesto drugo. Jesam rekla ti si dobio svoj zid sad ja hocu svoj ormar. I ako je trebalo da mu sapucem na jastuku da bih isterala nesto svoje, saputala sam i saputacu. To ne boli a svi zadovoljni. Preterah bogami sa pisanjem. Ljisho, nadji nacina da budete na istoj talasnoj duzini. Ti promeni pristup, ako ne upali, opet promeni. Ljudi smo, evoluiramo i ucimo svaki dan. Postajemo bolje osobe zbog onih sa kojima zivimo. Ljisjo, skuvaj mu kafu kad dodje s posla, sedi u krilo i zagrli ga, odstupi od rutine, izuj mu cipele, pa nas dvoje se siti is. Ejemo kad mu skidam cilele, to nije sramote. I dalje mu stavljam cokoladice u torbicu da ima uz dorucak na poslu. 11 godina ja to radim. To nisu igrice, to je moj nacin da budem uz njega u svakom trenutku. Ja mislim da je to bas lepo od mene, a on voli, imponuje mu. Odoh sad, mogu ja ovako do sutra 😊
|
|
|
|