bubulence -> RE: Bračni problemi II deo (14.6.2019 10:16:32)
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Bubi,obozavam te😁😁Kad ga srocis,utesis, a ne kao ja..hahaha. Von, ja sa ponosom kazem da sam sa mm 11 godina i NIKADA ali nikada ni jednu jedinu svadju nismo imali. Kunem se. Ne slozimo se uvek oko svega, ali ako se ne slazemo nema ni vikanja, ni cutanja nego odmah sedamo, razgovaramo i dogovaramo se. Sta da radimo da oboje budemo zadovoljni. Iz pocetka smo isli svuda zajedno, onda sam shvatila da iako njega volim najviše na svetu meni treba vreme sa mojom kumom nasamo, treba mi onih sat vremena kod frizerke, treba mi set_nja do radnje od pola sata da samo idem i cutim. Znaci, trebaju mi 4 sata nedeljno da sam srecna. On svake srede ide sa kolegama na fudbal pa onda na pivo, i to obozava. Bar jednu subotu mesecno izlazi. I dogovor je sledeci, meni ne smeta,, moze da izadje i ostane do 6 ujutro i dodje mrtav pijan, ali je nedelja nas dan, i u 8 mora da je budan i raspolozen za mene i decu. I uvek je tako. Izadje, dodje rano 😁, ali je nedeljom ujutro budan, i ceo dan posvecen deci i meni maksimalno. I svi srecni. A da, ja njemu krenem da prigovaram naravno da ce se naljutiti i inatiti. Isto kao sto bih i ja radila...
|
|
|
|